10000 TL'ye R5 3600X için anakart ve ekran kartı önerisi

lysander

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar herkese merhaba.

Şu sıralar ekran kartımı değiştirmek 3070 serisine geçmek istiyorum. Bu bağlamda mecburen anakart değişimi yapmam gerekiyor. R5 3600X işlemci kullanıyorum. 2 adet M.2 SSD mevcut sistemimde. Deli divane OC yapacak bir insan değilim hatta bugüne kadar bunu hiç tecrübe etmedim, muhtemelen bundan sonra da etmem ama alacağım anakart ve ekran kartı beni en az 3 yıl kadar götürsün istiyorum.

Bu 2 parça için ayırdığım bütçe 10 bin kadar yani en güzel seçeneklerde bu rakama çıkabilirim. Tabii gönül ister ki daha uygun olsun, 7-8-9 bin civarında bu işi kapatabileyim fakat 3070 serisi ekran kartlarının 7 bin kadar olduğunu düşününce biraz yukarılara çıkmak gerekiyor gerçekten.

Şimdiden herkese önerileri için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar herkese merhaba.

Şu sıralar ekran kartımı değiştirmek 3070 serisine geçmek istiyorum. Bu bağlamda mecburen anakart değişimi yapmam gerekiyor. R5 3600X işlemci kullanıyorum. 2 adet M.2 SSD mevcut sistemimde. Deli divane OC yapacak bir insan değilim hatta bugüne kadar bunu hiç tecrübe etmedim, muhtemelen bundan sonra da etmem ama alacağım anakart ve ekran kartı beni en az 3 yıl kadar götürsün istiyorum.

Bu 2 parça için ayırdığım bütçe 10 bin kadar yani en güzel seçeneklerde bu rakama çıkabilirim. Tabii gönül ister ki daha uygun olsun, 7-8-9 bin civarında bu işi kapatabileyim fakat 3070 serisi ekran kartlarının 7 bin kadar olduğunu düşününce biraz yukarılara çıkmak gerekiyor gerçekten.

Şimdiden herkese önerileri için teşekkür ederim.

Ya da;

@Samotne Ciasteczka buraya bekleniyorsun.

Ya da;

@Samotne Ciasteczka buraya bekleniyorsun.
Ya en iyisini önermişsin zaten, daha ne önereyim :ROFL:

Gece gece zaten mobildeyim, hiç atasım gelmemişti. Senin atman iyi oldu, kralsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı