Steam 1000MBPS internetin indirme hızı düşük

leonidas0

Femtopat
Daha fazla  
İnternetim 1000MBPS ama Steam'de 10 MB'dan fazla hızda indirmiyor. Bazen Google'da dolaşırken siteler yüklenmiyor internet çalışmıyor gibi oluyor sorun nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-23 195624.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-23 195624.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 55
Kanka galiba Türk Telekom kullanıyorsun özellikle upload 50Mbps bu da Türk Telekom paketinin içinde. Özellikle 1000MBPS diye reklam yaparlar ama simetrik vermezler Recep Baltaş abimde videosunda bu konuya değinmişti. En iyisi TurkNet, simetrik veriyor. TurkNet kullandığın halde böyle ise müşteri hizmetlerini ara.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7,2 KB · Görüntüleme: 38
Kanka galiba Türk Telekom kullanıyorsun. Özellikle 1000MBPS diye reklam yaparlar ama simetrik vermezler Recep Baltaş abimde videosunda bu konuya değinmişti. En iyisi TurkNet, simetrik veriyor. TurkNet kullandığın halde böyle ise müşteri hizmetlerini ara.

Turkcell Superonline, tarife 1000 50 olarak geçiyor. Maalesef TurkNet altyapısı buralarda yok.

Turkcell Superonline, tarife 1000 50 olarak geçiyor. Maalesef TurkNet altyapısı buralarda yok.

Kanka aslında TurkNet altyapısına gerek yok ki. Bize gigabiti Turkcell'ya da Türk Telekom getirmiş olması lazım ama TurkNet o altyapıyı kullanıyor. Olay tarife ile alakalı. Bence arayın ayrıca cayma bedelinde yardım ediyor diye hatırlıyorum TurkNet.

Hocam belki adaptör işe yarayabilir veya PC internetin bulunduğu odaya uzak olabilir modeminiz nerede?

Odanın kapısının hemen önünde yukarıda duruyor Ethernet ile bagliyim zaten ondan dolayı olacagını sanmıyorum.

Arkadaslar çözdüm. ChatGPT saolsun yardımcı oldu konusmayı bırakıyorum ihtiyaci olan denesin
1750845457298.png

Kodlar;

netsh interface tcp show global
netsh interface tcp set global autotuning=normal

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı