1000MBPS ISS önerisi

Marco van Basten

Hectopat
Yer
Sicilian
Daha fazla  
Meslek
Sicilian Mafia
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda yakın bir zamanda binamıza TT FTTH altyapı geliyor. Uygun fiyatlı ve baş ağrıtmayacak ISS önerir misiniz?

Not: Fanboylar mümkünse yazmasın.

Eğer TT altyapısı ise onu kullanmanızı öneririm. Eğer başka bir ISS'den alırsanız, bir arıza durumunda daha yavaş aksiyon alıyorlar.

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda yakın bir zamanda binamıza TT FTTH altyapı geliyor. Uygun fiyatlı ve baş ağrıtmayacak ISS önerir misiniz?

Not: Fanboylar mümkünse yazmasın.

Benim bildiğim çoğu ISS 100 Mbps'ye kadar veriyor. Ve çoğunluğu hatta neredeyse hepsi TT altyapısı kullanıyor. "gerçek" fiber tarifelerine baktığımda (200Mbps+) TT genelde pahalı, Turkcell ona göre daha ucuz ve TurkNet en ucuzu. Fakat burada altyapı ne kadar yaygın o önemli. Benim bildiğim kadarıyla Turkcell genellikle sitelere fiber internet götürüyor. TurkNet ise kısıtlı altyapıya sahip diye biliyorum. TT ise bilindiği gibi diğerlerine nazaran daha geniş altyapıya sahip. O yüzden sen hangi altyapıdasın ona bakman lazım. TurkNet için internet kullanımı bakımından daha kullanıcı dostu diyorlar. İndirme hızı, upload hızı, platformlardaki perfomansı(Netflix, Steam) vs. bir de Türksat tarafından işletilen Kablonet var. Fakat bunlarda şöyle bir duyum aldım. Sabahları 100Mbps verirken geceleri 24 Mbps'ye düşürülüyormuş. Eğer geceleri Speedtest sitesinden hız testi yaparsan sistem bunu fark edip sanki sen 100Mbps kullanıyormuşsun gibi gösteriyormuş. Bunu bu forumun YT kanalında fiber hakkında konuştukları bir video altındaki yorumdan gördüm. Çünkü oradaki veriye göre hız sonuçlarında Kablonet ikinci sıradaydı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…