1000TL 27" IPS panel monitör tavsiyesi

Lekemi

Centipat
Dostlar merhaba öncellikle ben babamın dükkanı için monitör alacağım ve 3D yazıcı işleri için olacak. Başlıkta belirttiğim gibi olacak 144Hz falan olmasına gerek yok renk konusunda iyi olmasını istiyorum 1000-1300 civarı fiyat aralığında olursa iyi olur kafamda bir tane monitör var ama her IPS iyi oluyor mu bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Kafamdaki monitör ASUS 27" VA27EHE 75Hz 1ms VGA HDMI FHD Monitör | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için kullanmayacaksanız iyi bir monitör. Ama 27" Full Hd kullanırsanız pikselleri sayabilirsiniz mümkünse ya kaliteyi yükseltin ya da boyutu düşürün.

Oyun için kullanmayacaksanız iyi bir monitör. Ama 27" Full Hd kullanırsanız pikselleri sayabilirsiniz mümkünse ya kaliteyi yükseltin ya da boyutu düşürün.

Hocam o kadar da değil bende kullanıyorum 27'' FullHD 144hz monitör kötü değil. Şimdi boyutu düşürse 24 27 kadar keyif vermiyor kaliteyi yükseltse o zaman da fiyat aşırı artıyor.

Hocam o kadar da değil bende kullanıyorum 27'' FullHD 144hz monitör kötü değil. Şimdi boyutu düşürse 24 27 kadar keyif vermiyor kaliteyi yükseltse o zaman da fiyat aşırı artıyor.

Tercih meselesi aslında ben büyük ekran sevmediğim için 23.6" seçerim siz 27" seçersiniz kafanıza da takmazsınız pikselleri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı