Dostlar merhaba öncellikle ben babamın dükkanı için monitör alacağım ve 3D yazıcı işleri için olacak. Başlıkta belirttiğim gibi olacak 144Hz falan olmasına gerek yok renk konusunda iyi olmasını istiyorum 1000-1300 civarı fiyat aralığında olursa iyi olur kafamda bir tane monitör var ama her IPS iyi oluyor mu bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.
Samsung LS27R350FHMXUF 27" 75Hz (HDMI-D-Sub) FHD FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Oyun için kullanmayacaksanız iyi bir monitör. Ama 27" Full Hd kullanırsanız pikselleri sayabilirsiniz mümkünse ya kaliteyi yükseltin ya da boyutu düşürün.
Samsung LC27F396FHMXUF 27" 60-72Hz (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Oyun için kullanmayacaksanız iyi bir monitör. Ama 27" Full Hd kullanırsanız pikselleri sayabilirsiniz mümkünse ya kaliteyi yükseltin ya da boyutu düşürün.
Samsung LC27F396FHMXUF 27" 60-72Hz (Analog+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam o kadar da değil bende kullanıyorum 27'' FullHD 144hz monitör kötü değil. Şimdi boyutu düşürse 24 27 kadar keyif vermiyor kaliteyi yükseltse o zaman da fiyat aşırı artıyor.
Hocam o kadar da değil bende kullanıyorum 27'' FullHD 144hz monitör kötü değil. Şimdi boyutu düşürse 24 27 kadar keyif vermiyor kaliteyi yükseltse o zaman da fiyat aşırı artıyor.