1000TL APU işlemci önerisi

Ryzen'in dahili GPU'su daha güçlü; fakat i3-10100 gibi 1660s ekran kartını besleyecek güçte bir işlemci değil.

Son düzenleme:
Ryzen'in dahili GPU'su daha güçlü fakat i3-10100 gibi 1660s ekran kartını besleyecek güçte bir işlemci değil.
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben pek bir darboğaz göremiyorum

bunu neye dayanarak söylüyorsunuz merak ettim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben pek bir darboğaz göremiyorum

Arkadaş i3 10100 ile darboğaz olur demek istememiş. R3 2200G işlemcisi, 10100 işlemcisi kadar güçlü olmadığı için 2200 ile 1660S darboğaz yapar demek istemiş. Cümle yamuk kurulmuş biraz.

Ekteki Ryzen APU işlemcilerden bahsediyorum. i3-10100'e laf atmıyorum.

Lafı çevirmeyin i3 10100 1660S ekran kartını besleyecek güçte işlemci değil dediniz
Cümleyi düzeltmenizi tavsiye ediyorum insanlar benim gibi yanlış anlayacak

Lafı çevirmeyin i3 10100 1660S ekran kartını besleyecek güçte işlemci değil dediniz.
Cümleyi düzeltmenizi tavsiye ediyorum insanlar benim gibi yanlış anlayacak.

Virgül olmadığı için öyle gelmiş size kendisi apusunun dahi iyi olduğunu ama 10100 gibi, besleyecek güçte olmadığını söyledi.

Lafı çevirmeyin i3 10100 1660S ekran kartını besleyecek güçte işlemci değil dediniz
Lafı çevirmiyorum. Sırf idareten Ryzen APU işlemcilerin alınmasının mantıksız olduğunu söylemeye çalışmıştım.
Bir iki ay varsın daha zayıf olan Intel'in dahili GPU'su kullanılsın ama işlemci bakımından önerilen Ryzen işlemcileri almak (10100'e göre) ileri vadede sadece zarar.

Bunu demeye çalıştım.

edit: Virgül konusunda haklısınız ama noktalı virgül koymam lazımdı. Üzgünüm yanlış anlaşılabilecek bir mesaj yazdığım için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı