1000TL B450 anakart seçimi

ThyphooN

Hectopat
Merhaba.
R5 3600.
MSI RX5700 GAMING X.
Kasa MB511 ARGB.

Bunlara uygun yakışıklı bir anakart almak istiyorum. Eski anakartım eski olduğu için ısınıyor bu yüzden alırken soğutması olmasını istiyorum her ne kadar şu an overclock düşünmesem de ilerde ne olur bilinmez. ASUS TUF B450 PRO GAMING veya MSI B450 Tomahawk almayı düşünüyorum. AurosB450 daha hoşuma gidiyor ama sanırım bu iki anakarttan daha kötü VRAM ve soğutmaya sahip. 1000TL'ye kadar almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

kesinlikle size aorus modelini öneririm çok güzel görünüyor ve kaliteli parçalardan oluşuyor
Merhaba.
R5 3600.
MSI RX5700 GAMING X.
Kasa MB511 ARGB.

Bunlara uygun yakışıklı bir anakart almak istiyorum. Eski anakartım eski olduğu için ısınıyor bu yüzden alırken soğutması olmasını istiyorum her ne kadar şu an overclock düşünmesem de ilerde ne olur bilinmez. ASUS TUF B450 PRO GAMING veya MSI B450 Tomahawk almayı düşünüyorum. AurosB450 daha hoşuma gidiyor ama sanırım bu iki anakarttan daha kötü VRAM ve soğutmaya sahip. 1000TL'ye kadar almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
ayrıca soğutmaları da çok iyi gayet serin kalıyor testlerde

Auros Elite mi Pro mu hocam
eğer proya madii olarak yeterse tabik ki şüphesiz pro daha iyi ve sağlam ses jakları filan
ben
eğer proya madii olarak yeterse tabik ki şüphesiz pro daha iyi ve sağlam ses jakları filan
im hiç öyle maddi durumum olmadı onu alacaktım alamadım siz alın bari yerime :(
ben

im hiç öyle maddi durumum olmadı onu alacaktım alamadım siz alın bari yerime :(
ayrıca pronun pci yuvası daha sağlam ağır kartlar için ki ekran kartınız ağır ve büyük bir kart

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı