Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarıma M.2 SSD almak istiyorum. Kullanacağım yazılımlar ve zaman zaman oynayacagım oyunlar için lazım olacagından dolayı 1 TB olarak dusunuyorum. 1000 TL bandında önerebileceginiz urunler nelerdir? Asagıdaki ürünler icin kullanıcı yorumlarına da acıgım.
Adata 1 TB XPG SX6000 Pro ASX6000PNP-1TT-C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung olmazsa olmaz bir şey değil. XPG Spectrix iyi olup görsel olarakta kaliteli. Görselden ziyade okuma & yazma önemli olsun diyorsan XPG SX8200 Pro alabilirsin.
The SX8200 Pro M.2 2280 SSD is XPG’s fastest SSD to date and is designed for avid PC enthusiasts, gamers, and overclockers. It features an ultra-fast PCIe Gen3x
Samsung olmazsa olmaz bir şey değil. XPG Spectrix iyi olup görsel olarakta kaliteli. Görselden ziyade okuma & yazma önemli olsun diyorsan XPG SX8200 Pro alabilirsin.
The SX8200 Pro M.2 2280 SSD is XPG’s fastest SSD to date and is designed for avid PC enthusiasts, gamers, and overclockers. It features an ultra-fast PCIe Gen3x
Öneriniz icin tesekkür ederim.
Benim için önemli olan uzun sure sorunsuz şekilde kullanabileceğim bir ssd olması üzerine fazla veri yazabileceğimden dolayıda hızının yüksek olması da güzel olacaktır. O yüzden önerilerinize açığım.