1000TL civarı mouse önerisi

Doom Slayer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir mouse almak istiyorum. 1000TL civarı Bloody R80 mouseundan daha iyi olsun. Ağır olmasın yazılımı olsun orta tuşları olsun Bloody R80'deki gibi kaliteli bir mouse arıyorum. Önerileriniz var mıdır?

Gayet güzel mouse ama Minecraft oynyuorsan debounce time vs. olarakdan Glorious Model O, bütçeyi arttırırım sağlam CPS yaparım diyosanda Roccat kain 120 aimo.
Aerox 3 fiyatını asla hak etmeyen bir mouse dolayısıyla o fiyata asla alınmaz. Model o sensör ve switch olarak çok kötü.

Steel series ten var 1200 e. Bide logitech g203 var onlar nasıl.
Fiyatlarına göre ikisi de kötü.

Aerox 3 fiyatını asla hak etmeyen bir mouse dolayısıyla o fiyata asla alınmaz. Model o sensör ve switch olarak çok kötü.

Fiyatlarına göre ikisi de kötü.
Knk fiyata göre değil boş ver parasını hak ediyo mu etmiyo mu iyi olması önemli mesela senin attıklarından iyi mi gibi.

Sen ver bakalım 1000TL civarına model O'dan sensör olarak daha kalitelisini adamın bütçesi olsa G PRO var Lamzu Atlantis var ama 1000TL icin en iyilerden biri model o
VXE R1 Wireless Mouse Buyur. Kötüleyebileceğin birşeyi var mı?
Knk fiyata göre değil boş ver parasını hak ediyo mu etmiyo mu iyi olması önemli mesela senin attıklarından iyi mi gibi.
Benim attığım alabileceğin açık ara en iyisi. R1 SE modeli için konuşuyorum. O yüzden dünyada ki tüm mouseları say bu fiyat bandında ki yine en iyisi R1 SE diyeceğim. 1300 bandına çıkarsan de M800 pro alırsın.

Sana yazdığım bütün fareler gayet fiyatını hak ediyor. Beğenmediysen HyperX PulseFire Haste bakabilirsin model o ve Lamzu'dan önce o vardı gayet F/P ürünü.
Lamzudan önce olması iyi bir ürün olduğunu mu gösteriyor? gecikmesi fazla MCUsu kötü.

1200e VGN VXE R1 SE 1300e M800 Pro almak varken Omron switchli Model o'yu kim ne yapsın dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı