Hocam size önceden de sormuştum ama görmediniz diye tahmin ediyorum, Powerboost PSU nasıldır? 450 liraya Gold sertifikalı modüler PSU'su mevcut.Belirttiğiniz parçalar alındı mı?
Önerim:
Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATXwww.qp.com.tr High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Biraz aştı ama kaliteli tercihler oldu.
Tam model nedir? Yine alınmaz ama öğrenelim.Hocam size önceden de sormuştum ama görmediniz diye tahmin ediyorum, Powerboost PSU nasıldır? 450 liraya Gold sertifikalı modüler PSU'su mevcut.
biraz aşması sorun değil ilginiz için teşekkür ederim parçalar alınmadı fakat yüksek ihtimal alınacak sadece almadan önce onları da danışmak istedim sistem güzel mi herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? son olarak soğutucu almam gerekir mi?Belirttiğiniz parçalar alındı mı?
Önerim:
Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Paneller, Mid Tower ATXwww.qp.com.tr High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Biraz aştı ama kaliteli tercihler oldu.
CPU Ryzen 5 3600 3.6GHz
SSD Samsung 500GB SSD
RAM G.Skill 16 GB 2x8 3600MHz CL18
HDD 1TB
Ekran Gigabyte 1660 Super
Anakart MSI B450 GAMING PRO Carbon Max Wi-Fi sizce sistemim nasıl?
Sistemim bu şekilde olacak ilk defa yapıyorum maalesef çok bilgim yok sizden kasa, güç kaynağı yardımı istiyorum soğutucuya ihtiyaç var mı bir fikrim yok mesh kasa+PSU 1000TL civarı bütçem var önerilerinizi bekliyorum
PSU Thermaltake Smart BX1 650W 80+ Bronze bunu buldum tek başına ama iyi midir fikrim yok.
hocam bunun içindeki power nedir? iyi mi bronze gold açıklama yapılmamışCORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 650W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA CC-9020124-EU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 650W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA CC-9020124-EU en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 650W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA CC-9020124-EU incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com