Arkadaşlar, arkadaşım az önce bana yazdı ve "Benim çok bilgili bir internet kafeci arkadaşım var, ona Everest 650W PSU'mun olduğunu ve Everest Cobra kasam olduğunu söyledim; o da bana PSU'nun sistem için yeterli olduğunu, bu sistemin en fazla 450W güç tüketeceğini söyledi. Bu yüzden PSU'nu değiştirme kasanı değiştir, kasa olarak da bunu alabilirsin kendi bilgisayarımda kullanıyorum çok iyi hava akışı olan bir kasa dedi. Ben de o yüzden PSU almaktan vazgeçtim ileride sıkıntı çıkarırsa değiştiririm ve bu kasayı alacağım." dedi.
Ben de ona durumu anlatmaya çalıştım, önemli olan PSU'nun kaç W olduğu değil zaten yeterli ancak o sistem bu PSU'ya emanet edilmez. Elektrik gitse sistemin gidebilir ayrıca o fiyata daha güzel kasalar alabilirsin vb. dedim ama anlatamadım maalesef. Alacağı kasa da bu:
XIGMATEK OVARTAKE 6x120mm FAN + RAINBOW LED BAR USB3.0 GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Açıkçası arkadaşımın parasının çöpe gitmesini istemiyorum. Bu yüzden bu olayı buraya yazıyorum belki sizin vereceğiniz cevaplar sayesinde ikna olabilir.