BehzatAmirim
Kilopat
- Makaleler
- 3
V2X alınır. Alternatif olarak Corsair Void Elite Stereo var.1000 TL'ye Razer BlackShark V2 X'den daha iyi bir kulaklık var mı yoksa onu mu almalıyım?
V2X alınır. Alternatif olarak Corsair Void Elite Stereo var.1000 TL'ye Razer BlackShark V2 X'den daha iyi bir kulaklık var mı yoksa onu mu almalıyım?
Blackshark V2X pişman ettirecek bir kulaklık değil.Hocam bu kulaklıklaran alırsanız sonra üstüne eklemeniz para elinize geçtiğinde pişman olursunuz. Para ekleme şansınız varsa BlackShark V2 alın.
BlackShark v2X pişman ettirecek bir kulaklık değil.
Çok daha yüksek özellikler ? Sürücüleri zaten temel olarak aynı ama V2'nin ses kalitesi bir tık daha iyi, THX, speedflex kablo, kumaş pad, çıkarılabilir mikrofon vs. Alabilirse zaten alsın ama bütçesi kısıtlıysa ve zorlaması gerekiyorsa yeterli zaten.Ama eline 600TL geçtiğinde keşke bu parayı v2ye verseydim de çok daha yüksek özellikleri kullansaydım diyecek. Kötü bir kulaklık değil ama V2 ile X arasında faekedilir bir fark var. Sadece mikrofon çıkartıp takmasına ve THX özelliğine o para verilir.
THX özelliğini v2X cihazında kullanmak aylık 15dolar olması lazım zaten.
Yaklaşık 2 katı bütçe ayıramayacağım açıkçası.Para biriktirip normal V2 almakta fayda var. Yerinizde olsam bütçeyi arttırıp bir daha hiç kulaklık almazdım. Kendim kullanıyorum çok memnunum. Özellikle FPS oyunlarında çok öncelik sağlıyor. (diğer işlerinizde de çok kaliteli ses performansı veriyor)
Yaklaşık 2 katı bütçe ayıramayacağım açıkçası.
Tavsiyen için de ayrıca teşekkür ederim.O zaman v2X en iyi tercih olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.