1000TL oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
1000

Mama_Kesici

Centipat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, birkaç hafta içerisinde oyuncu kulaklığı alacağım fakat bir türlü karar veremedim. Aslında Corsair Void Elite almayı düşünüyordum ama dip ses yaptığı hakkında çok şey gördüm. Onun yanında SteelSeries Arctis 5 almayı da düşündüm ama onun da 7.1'i çok kötü olduğunu duydum. İkisi de ses kalitesi olarak çok iyiymiş fakat sorunsuz bir kulaklık istiyorum yaklaşık bin lira bütçem var. Acaba Void'in dip ses sorunu hala günümüzde de devam ediyor mu? Onu gerçekten almak istiyorum en son 2 yıl önce yazılmış forumlarda diyordu dip ses sorununu. Düzeltildi mi? Onun dışında başka önerebileceğiniz kulaklıklar var mı?
 
HyperX Cloud 2 alabilirsin 900 ₺ gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada alacağın kulaklıkları mutlaka dene. Herkesin ses zevki farklıdır birisi tiz severken diğeri bass sever dolayısıyla seni yanıltabilir.
 
HyperX cloud alpha aldım arkadaşlar gayet memnunum çok sağlam duruyor uzun bi süre kullanırım gibi ve eski 150 tllik kulaklığıma göre çok bariz ses farkı var oyun içinde mediamarkta denediğimde arctis 5in bassları pek sağlam gelmemişti son anda alpha s tercih ettim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı