Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 749 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #11 GRKM DUMAN dedi: Bence değer ama en mantıklısı A9 Plus oluyor. Hem kaplama ekliyor. Hem switchlerini ve sensörünü ayrıca da bataryasını da yükseltmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... 1750'ye çıkamam maalesef diğerlerinden en iyisi A9 mu?
GRKM DUMAN dedi: Bence değer ama en mantıklısı A9 Plus oluyor. Hem kaplama ekliyor. Hem switchlerini ve sensörünü ayrıca da bataryasını da yükseltmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... 1750'ye çıkamam maalesef diğerlerinden en iyisi A9 mu?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.340 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #12 Owium dedi: 1750'ye çıkamam maalesef diğerlerinden en iyisi A9 mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 749 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #13 GRKM DUMAN dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sanırım onu alıcam hocam da boyutları iyi değil mi küçük değil mouse. Çokta büyük olmasına gerek yok küçük olmasın yeter.
GRKM DUMAN dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sanırım onu alıcam hocam da boyutları iyi değil mi küçük değil mouse. Çokta büyük olmasına gerek yok küçük olmasın yeter.
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.340 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #14 Owium dedi: Sanırım onu alacağım hocam da boyutları iyi değil mi küçük değil mouse. Çok da büyük olmasına gerek yok küçük olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Birebir Superlight 2 ile aynı şekil boyut.
Owium dedi: Sanırım onu alacağım hocam da boyutları iyi değil mi küçük değil mouse. Çok da büyük olmasına gerek yok küçük olmasın yeter. Genişletmek için tıkla... Birebir Superlight 2 ile aynı şekil boyut.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 749 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #15 GRKM DUMAN dedi: Birebir Superlight 2 ile aynı şekil boyut. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, bir de bunun bağlantısı nasıl? Yani nasıl bağlıyoruz kendi USB şeyi var mı?
GRKM DUMAN dedi: Birebir Superlight 2 ile aynı şekil boyut. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, bir de bunun bağlantısı nasıl? Yani nasıl bağlıyoruz kendi USB şeyi var mı?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.340 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #16 Owium dedi: Çok teşekkürler, bir de bunun bağlantısı nasıl? Yani nasıl bağlıyoruz kendi USB şeyi var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi USB aparatı var evet.
Owium dedi: Çok teşekkürler, bir de bunun bağlantısı nasıl? Yani nasıl bağlıyoruz kendi USB şeyi var mı? Genişletmek için tıkla... Kendi USB aparatı var evet.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 749 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #17 GRKM DUMAN dedi: Kendi USB aparatı var evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. GRKM DUMAN dedi: Kendi USB aparatı var evet. Genişletmek için tıkla... Hocam son soru, Wraith yurt dışından getiriyor diye biliyorum, İstanbuldayim ben, gelmesi ne kadar sürer. Son düzenleme: 22 Temmuz 2025
GRKM DUMAN dedi: Kendi USB aparatı var evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. GRKM DUMAN dedi: Kendi USB aparatı var evet. Genişletmek için tıkla... Hocam son soru, Wraith yurt dışından getiriyor diye biliyorum, İstanbuldayim ben, gelmesi ne kadar sürer.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 22 Temmuz 2025 #18 Owium dedi: Teşekkürler. Hocam son soru, Wraith yurt dışından getiriyor diye biliyorum, İstanbuldayim ben, gelmesi ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... Ürün size yurt dışından gelmiyor. Wraith ürünleri yurt dışından alıp yurtiçinde satıyor. Eğer ellerinde stok yoksa 3-4 güne gelir.
Owium dedi: Teşekkürler. Hocam son soru, Wraith yurt dışından getiriyor diye biliyorum, İstanbuldayim ben, gelmesi ne kadar sürer. Genişletmek için tıkla... Ürün size yurt dışından gelmiyor. Wraith ürünleri yurt dışından alıp yurtiçinde satıyor. Eğer ellerinde stok yoksa 3-4 güne gelir.
Owium Picopat Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 749 Çözümler 1 22 Temmuz 2025 #19 soulsteal59 dedi: Ürün size yurt dışından gelmiyor. Wraith ürünleri yurt dışından alıp yurtiçinde satıyor. Eğer ellerinde stok yoksa 3-4 güne gelir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum da emin olmak istedim. Eminsiniz değil mi?
soulsteal59 dedi: Ürün size yurt dışından gelmiyor. Wraith ürünleri yurt dışından alıp yurtiçinde satıyor. Eğer ellerinde stok yoksa 3-4 güne gelir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum da emin olmak istedim. Eminsiniz değil mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 22 Temmuz 2025 #20 Owium dedi: Bende öyle biliyorum da emin olmak istedim. Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde böyle belirtilmiş.
Owium dedi: Bende öyle biliyorum da emin olmak istedim. Eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinde böyle belirtilmiş.