TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 14 Aralık 2020 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistem 1000 oldu TL herhalde. İyi bir pazarlık yaparsan güzel bir fiyata toplarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistem 1000 oldu TL herhalde. İyi bir pazarlık yaparsan güzel bir fiyata toplarsın.
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #12 SeastoreKing dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bir tek HDD alman lazım. Satılmış olabilir. İlan biraz eski. Genişletmek için tıkla... HDD yok. Çok eski ve kasanın çalışıp çalışmayacağını nereden biliyoruz? Core 2 Duo zaten eski olduğunu belirtiyor.
SeastoreKing dedi: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bir tek HDD alman lazım. Satılmış olabilir. İlan biraz eski. Genişletmek için tıkla... HDD yok. Çok eski ve kasanın çalışıp çalışmayacağını nereden biliyoruz? Core 2 Duo zaten eski olduğunu belirtiyor.
2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 14 Aralık 2020 #13 eren ersagun kavak dedi: HDD yok. Çok eski ve kasanın çalışıp çalışmayacağını nereden biliyoruz? Core 2 Duo zaten eski olduğunu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... O halde arkadaş RTX 3080 alabilir.
eren ersagun kavak dedi: HDD yok. Çok eski ve kasanın çalışıp çalışmayacağını nereden biliyoruz? Core 2 Duo zaten eski olduğunu belirtiyor. Genişletmek için tıkla... O halde arkadaş RTX 3080 alabilir.
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.656 Çözümler 8 14 Aralık 2020 #14 Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola. Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola. Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #15 277662 dedi: O halde arkadaş RTX 3080 alabilir. Genişletmek için tıkla... RTX 3080 fiyatları uçuk. Haberin yok mu? aldisefa dedi: Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola. Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Mükkemmel bu arkadaşın işine yarar.
277662 dedi: O halde arkadaş RTX 3080 alabilir. Genişletmek için tıkla... RTX 3080 fiyatları uçuk. Haberin yok mu? aldisefa dedi: Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola. Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Mükkemmel bu arkadaşın işine yarar.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 14 Aralık 2020 #16 aldisefa dedi: Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola. Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 1.nesil i5 yerine kaliteli bir Xeon işlemci alınabilir. Yukarıda attığım sistem arkadaşın işini görür.
aldisefa dedi: Şöyle bir şey buldum. İşlemci 1.nesil ama bütçe çok kısıtlı. Hatam varsa affola. Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... 1.nesil i5 yerine kaliteli bir Xeon işlemci alınabilir. Yukarıda attığım sistem arkadaşın işini görür.
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #17 Tabii çalışırsa...
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #18 TeknoHe dedi: 1.nesil i5 yerine kaliteli bir Xeon işlemci alınabilir. Yukarıda attığım sistem arkadaşın işini görür. Genişletmek için tıkla... Tek tek toplanırsa daha ucuza gelir ama arkadaş sanırım hazır istiyor. Eğer tek tek toplayacaksa ona göre de önerebiliriz.
TeknoHe dedi: 1.nesil i5 yerine kaliteli bir Xeon işlemci alınabilir. Yukarıda attığım sistem arkadaşın işini görür. Genişletmek için tıkla... Tek tek toplanırsa daha ucuza gelir ama arkadaş sanırım hazır istiyor. Eğer tek tek toplayacaksa ona göre de önerebiliriz.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 14 Aralık 2020 #19 SeastoreKing dedi: Tek tek toplanırsa daha ucuza gelir ama arkadaş sanırım hazır istiyor. Eğer tek tek toplayacaksa ona göre de önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama bu bütçe için hazır sistemin çok da kaliteli olacağını düşünmüyorum. Biraz emek vermesi pazarlık yapması lazım.
SeastoreKing dedi: Tek tek toplanırsa daha ucuza gelir ama arkadaş sanırım hazır istiyor. Eğer tek tek toplayacaksa ona göre de önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Haklısın ama bu bütçe için hazır sistemin çok da kaliteli olacağını düşünmüyorum. Biraz emek vermesi pazarlık yapması lazım.
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #20 TeknoHe dedi: Haklısın ama bu bütçe için hazır sistemin çok da kaliteli olacağını düşünmüyorum. Biraz emek vermesi pazarlık yapması lazım. Genişletmek için tıkla... 750 TL'ye iyi bir sistem buldum. Eğer hala satılıksa ve arkadaş kontrol e izin verirse kesinlikle bu paraya değecek bir PC.
TeknoHe dedi: Haklısın ama bu bütçe için hazır sistemin çok da kaliteli olacağını düşünmüyorum. Biraz emek vermesi pazarlık yapması lazım. Genişletmek için tıkla... 750 TL'ye iyi bir sistem buldum. Eğer hala satılıksa ve arkadaş kontrol e izin verirse kesinlikle bu paraya değecek bir PC.