1000TL sessiz klavye önerisi

Bütçe
1000 TL

kalsse

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Kütüphanede kullanabileceğim kablosuz, sessiz ve çantaya sığabilecek kompakt bir klavye arıyorum. Bu bütçede alabileceğim ürünler nelerdir?

Pil ile beraber baya gider aslında, zaten klavyeler çok fazla şarj yemiyor ve alacağın modelde uyku modu da varsa baya baya gider. Bu tür klavyelerde şarjlı pek olmuyor ama bir göz atarım tekrardan.

Pil ile beraber baya gider aslında, zaten klavyeler çok fazla şarj yemiyor ve alacağın modelde uyku modu da varsa baya baya gider. Bu tür klavyelerde şarjlı pek olmuyor ama bir göz atarım tekrardan.
Göz atarsanız sevinirim hocam. Önerileriniz için teşekkürler.

Göz atarsanız sevinirim hocam. Önerileriniz için teşekkürler.

Bütçenin üstünde olduğunu biliyorum ama ömürlük bir klavye alacaksan gayet iyi olur bu model. Yine de daha uygun fiyatlı muadili var mı diye biraz daha bakacağım.

Uygun muadili varsa büyük ihtimalle direk onu alabilirim. Yoksa dahi attığınız model gayet iyi hocam. Muadil yoksa da bunu alabilirim.

Muadillerini bulabildiğim kadar bulmaya çalıştım hocam, şarjlı olanlar bu şekilde, çoğu sadece bluetooth ile bağlanıyor. Ömürleri konusunda maalesef bir şey söyleyemem.

Uygun muadili varsa büyük ihtimalle direk onu alabilirim. Yoksa dahi attığınız model gayet iyi hocam. Muadil yoksa da bunu alabilirim.
Bulabildiklerimi attım hocam ama dediğim gibi ömürleri ve kalitesi konusunda pek yorum yapamam. Kaliteli bir ürün olsun dersen bütçeni biraz zorlayıp keychron olanı al kesinlikle.

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Bütçeyi çıkarabilirsem direk attığınızı alırım. Eğer çıkaramazsam büyük ihtimalle Acer modelini alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…