1000TL Wi-Fi güçlendirici önerisi

Bütçe
0-1000

dork6161

Femtopat
Daha fazla  
Maksimum bütçem 1000TL. İnternette TP-Link Archer C50 gördüm. Alınır mı? Veya sizin önerileriniz var mı? Trabzon'da oturuyorum. İnternet hiç çekmiyor gibi bir şey.

Maksimum bütçem 1000TL. İnternette TP-Link Archer C50 gördüm. Alınır mı? Veya sizin önerileriniz var mı? Trabzon'da oturuyorum. İnternet hiç çekmiyor gibi bir şey.

Modeminin modeli nedir, evin kaç m² ve modem ile cihazı koyacağın yer arasında kaç duvar var?

Modeminin modeli nedir, evin kaç m² ve modem ile cihazı koyacağın yer arasında kaç duvar var?

Türk Telekom kullanıyorum ev 100 M.2 falandır 2 duvar var mutem vardı geç cevap verdim kusura bakmayın.

Hocam bir şey önerbilecek misiniz?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Yok hocam bu yazıya bak sonra da videodakileri yap ama şimdiden söyleyeyim modeminin 5 GHz desteklemesi lazım modelü nedir bana söyle altında ya da arkasında yazar.

Yazı bitince de bu videodaki gibi mpdemünün 5GHz ağına bağlan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TP-Link TD-WW9970V3

TP-Link TD-WW9970V3

Hocam istersen sen videoyu yapma sadece yazıyı yap ama cihazı modemin lan1 portundan routeraın WAN portuna routerın içinden çıkan kablo ile bağlayıp yanına koy öyle kullan çünkü modemün ana sinyali iyi değil aynı cihaz bende de var ben böyle kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…