ornitorenk
Decapat
Daha fazla
820 Proda flying fish switch falan yazıyor seçeneklerde, videosuna baktım çok sesli gibi. Zaten casual kullanıcıyım valorant oynarım elden ring oynarım çok bir şey yapmam, mucizevi bi farklılık yoksa aralarında TKL olan 992'yi brown switch almayı düşünüyorum.Ak820 Pro switch ve boyuttan dolayı yalıtım bakımından Ak992'den daha iyi TKL kullanabilirim derseniz alın. Elimde Akko 5087B TKL, 5108B tam klavye ve E Yooso Z11 %60 klavye var üçünde de yazarken sorun yaşamıyorum ama %60 klavyenin F tuşları yok o yüzden de oyunlarda zorluyor ama TKL klavye ile tam klavye arasında sorun yaşamadım.
Bu flying switch ve gift switch yazanlar redden ve browndan sesli mi bana mı öyle geldi.
Bunların enter tuşu küçük yeni fark ediyorum.. Enter tuşu büyük TKL falan yok mu ne kadardır fiyatları?Ak820 Pro switch ve boyuttan dolayı yalıtım bakımından Ak992'den daha iyi TKL kullanabilirim derseniz alın. Elimde Akko 5087B TKL, 5108B tam klavye ve E Yooso Z11 %60 klavye var üçünde de yazarken sorun yaşamıyorum ama %60 klavyenin F tuşları yok o yüzden de oyunlarda zorluyor ama TKL klavye ile tam klavye arasında sorun yaşamadım.
Son düzenleme: