Steam 100'den fazla oyun iade edilir mi?

Bu arada Steam'de Shadow ban olayı var haberiniz olsun. Eğer çok fazla oyunu 2 saatten kısa süre oynayıp kartlarını düşürdükten sonra iade ederseniz bir noktada yeni aldığınız oyunları oynama süreniz 2 saati geçmeden kart vermiyor.

Bilgi için teşekkürler dostum bundan sonra zaten ihtiyacım olacağını sanmıyorum böyle bir şeye.

Bilgi için teşekkürler dostum bundan sonra zaten ihtiyacım olacağını sanmıyorum böyle bir şeye.
İhtiyacınız olup olmayacağı belli olmaz hocam. 1 kere yapılır sonra 2 kere yapılır en son 3. kez yapayım derken Steam dur diyebilir. Bahsettiğim ban olaylarını yaşayan insanlar gördüm. Hatta direkt Steam'in kendisi bile şunu diyor " İade hizmetini kötüye kullandığınızı düşünürsek, bunları size sunmayı durdurabiliriz.".

Ben yazının tamamını okudum hatta araya bilmediğin bir bilgiyi de sıkıştırdım. Galiba sen okuduğunu anlamıyorsun.
Bilgi için teşekkür ederim.

Sonda neden laf sokmaya çalıştın ki? Düzgünce bir şey sordum güzel insan.

Bu arada..
Yazının tamamını okuyup olayı desteklediğimi anladıysan, üzülerek söylüyorum ki okuduğunu anlamayan sensin.

Yazının tamamını okuyup olayı desteklediğimi anladıysan, üzülerek söylüyorum ki okuduğunu anlamayan sensin.
Savunduğunu iddia ettim hocam. Cümleye "...Suçu yok..." diye girerseniz normal bir şekilde yanlışı savunduğunuz düşünülür. Ki orada bahsetmeye çalıştığım şey ne zaman biri öyle bir cümle kursa firmaların önlem almaya başladığı oluyor. "Amazon'da iade ettiğin ürünü geri istemiyorlarmış bu açığı kullanalım suçu da firmaya atalım." dendikten sonra Amazon Türkiye'de bu hakkı ya hiç tanımıyor ya da çok nadir kişilere tanıyor hâle geldi.
Sonda neden laf sokmaya çalıştın ki? Düzgünce bir şey sordum güzel insan.
Bu durumda nokta yerine soru işareti daha doğru olurdu. Nokta koyunca soru değil aşağılama cümlesi olarak anlaşılıyor.

İhtiyacınız olup olmayacağı belli olmaz hocam. 1 kere yapılır sonra 2 kere yapılır en son 3. kez yapayım derken Steam dur diyebilir. Bahsettiğim ban olaylarını yaşayan insanlar gördüm. Hatta direkt Steam'in kendisi bile şunu diyor " iade hizmetini kötüye kullandığınızı düşünürsek, bunları size sunmayı durdurabiliriz.".

Hocam çok da umurumda değil zaten iade hizmetini bana sunmayı kesmeleri oyun aldığında çok iade eden birisi değilim. Ben bu parayı zaten çekemiyorum oyunlara gidecek yani bu indirimde sekirodur Dark soulstur almayı düşünüyorum offline oyunlar gidip Torrent'te oynarım virüs sıkıntısı olur sadece.

Konuyuda zaten öğrenci arkadaşlar vardır işlerine yarar Torrent'le uğraşmasınlar diye açtım yoksa çok da ihtiyacım yok açığından kazandıgım paraya.

Savunduğunu iddia ettim hocam. Cümleye "...Suçu yok..." diye girerseniz normal bir şekilde yanlışı savunduğunuz düşünülür.
Noktadan bile aşağıladığımı düşünen insan ironi nedir bilmiyor.

Her neyse, belki de sorunumuz her şeyi çok bildiğimizi zannetmektir hocam. Sen sen ol, her şeyi bilme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı