100TL oyun faresi öneri

Hocam çok zorlarsam aşağıda bıraktığım ürünü alabilirim bir bilginiz var mı değer mi? Bir fikriniz var mı?

Bu tür mouse şekilleri benim pek hoşuma gitmiyor, kullanınca elim nedense inanılmaz terliyor. Yine de teşekkür ederim.

150'ye çıkabilirsen.

150'ye çıkabilirsen.

Çok zorlarsam çıkabilirim. Ama uzun süre götürmesi gerekebilir. Burada da bloody olan hoşuma gitti uzun süre üzülmeden kullanılabilir mi?

Çok zorlarsam çıkabilirim. Ama uzun süre götürmesi gerekebilir. Burada da Bloody olan hoşuma gitti uzun süre üzülmeden kullanılabilir mi?

Bloody alınabilir yurtdışında kullananlar var genelde Minecraft için alıyorlar.
Redragon da üzmez.

Bloody alınabilir yurtdışında kullananlar var genelde Minecraft için alıyorlar.
Redragon da üzmez.
Üzmez diyorsanız çok zorlamadan Redragon Griffin M607 alacağım. Program desteği de var sanırım, YouTube üzerinden baktığımda gözüküyordu. Teşekkürler hocam önerileriniz için.

Üzmez diyorsanız çok zorlamadan Redragon griffin M607 alacağım. Program desteği de var sanırım, YouTube üzerinden baktığımda gözüküyordu. Teşekkürler hocam önerileriniz için.

Hocam şimdi baktım da M607 kötüymüş.

"Paw3519 sensör kullanıyor ve rezil IPS değerlerine sahip. Üstüne ağır bir mouse ve yine rezil g değerlerine sahip. Sakın almayın!"

M808 ya da T60 alabilirsiniz.

Hocam şimdi baktım da M607 kötüymüş.

"Paw3519 sensör kullanıyor ve rezil IPS değerlerine sahip. Üstüne ağır bir mouse ve yine rezil g değerlerine sahip. Sakın almayın!"

M808 ya da T60 alabilirsiniz.
O zaman T60`ı seçiyorum. Delikli mouse yapıları pek hoşuma gitmiyor. Yeniden teşekkürler :).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı