10300H 1650 sisteme Hackintosh

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19
RAM
16GB DDR4 3200MHz 2x8
SSD veya HDD modeli
Micron 512GB M.2 NVMe SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1650R 4GB GDDR6
Anakart
ASUS TUF Gaming FX506LH
İşlemci
Intel Core i5-10300H
Selam. Belirttiğim sistemi kullanıyorum. Ek olarak Wi-Fi kartı olarak Intel Wi-Fi 6 AX200NGW bulunuyor. Farklı bir deneyim için Hackintosh kurmayı planlıyorum. Bu sistemde Hackintosh kullanılır mı? Sistemim Hackintosh uyumlu mu? Uyumluysa hangi sürümü kullanabilirim?

Hocam selam, işlemci konusunda çok fazla sıkıntın yok gibi ama macOS maalesef ki NVIDIA'yı adamakıllı desteklemiyor. Sistem senin kartını muhtemel olarak göremez. Berbat bir performans yaşarsın. Sonama, Kepler 600 ya da 700 serisini-artı olarak Quadro serisini-destekliyor fakat AMD haricinde sana kaliteli bir deneyim sunmaz gibi.

Hocam selam, işlemci konusunda çok fazla sıkıntın yok gibi ama macOS maalesef ki NVIDIA'yı adamakıllı desteklemiyor. Sistem senin kartını muhtemel olarak göremez. Berbat bir performans yaşarsın. Sonama, Kepler 600 ya da 700 serisini-artı olarak Quadro serisini-destekliyor fakat AMD haricinde sana kaliteli bir deneyim sunmaz gibi.
Sistemde dahili olarak Intel UHD Graphics 630 bulunmakta.

Sonama deneyebilirsin.
Teşekkürler.

Sistemde dahili olarak Intel UHD Graphics 630 bulunmakta.

Teşekkürler.
Hocam yerleşik GPU'larda gene bir nebze daha iyi çalışıyor, ama bir AMD etmiyor ne yazık ki..

Yanlış. Laptop'ta zaten harici çalışmaz. Intel dahili kullanılır ve akıcı bir deneyim yaşanır bu sistemde.

Yanlış. Laptopta zaten harici çalışmaz. Intel dahili kullanılır ve akıcı bir deneyim yaşanır bu sistemde.

Hocam AMD olsa olur diye biliyordum hariciyi yazılım, doğrudur vallahi arkadaşınki laptop mu bilmiyordum iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı