10300H + GTX 1660 Ti Cyberpunk 2077 FPS düşmesi

Boran Yılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Acer Nitro 5.

i5 10300H.
GTX1660 Ti.
1x16 RAM.

Full Low ayarlarda 720P çözünükte ortalama 35 40 FPS alıyorum. Arabaya binerken bu değer 20FPS'lere kadar düşüyor. Sizce bu normal bir durum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Thorttlestop kullanabilirsiniz ama bu kadar düşük FPS anormal.

Nihai güç moduna aldınız mı?

Bilgisayarı şarjda mı oynuyorsunuz?

Kesinlikle nomal degil
Ya ekran kartının v-RAM problemi var 2 elden cıkarmaya calış hemen elinde patlamadan.
Ya da islemcinin pinleri sikıntılı ana kartın değil işlemcinin.
Bende de oldu öyle bir durum BF1'de elimde patladı işlemci i3-9100F.

Acer Nitro 5.

i5 10300H.
GTX1660 Ti.
1x16 RAM.

Full Low ayarlarda 720P çözünükte ortalama 35 40 FPS alıyorum. Arabaya binerken bu değer 20FPS'lere kadar düşüyor. Sizce bu normal bir durum mu?

Oyun optimize değil düzelir. Testlere bakarsanız ekran kartı kullanımı bazı yerlerde %60'lara düşüyor

Araba ile hızlı giderken SSD ‘den hızlı olabilirsiniz ve bu yüzden drop yiyor olabilirsiniz. SSD ‘niz nedir acaba? Kronik sorunlu bir model olabilir.

Oyun optimize değil düzelir. Testlere bakarsanız ekran kartı kullanımı bazı yerlerde %60'lara düşüyor
Oyunu yüksek grafik ayarlarına aldım ve bariz bir fps artışı yaşadım.
Kesinlikle nomal degil
Ya ekran kartının v-RAM problemi var 2 elden cıkarmaya calış hemen elinde patlamadan.
Ya da islemcinin pinleri sikıntılı ana kartın değil işlemcinin.
Bende de oldu öyle bir durum BF1'de elimde patladı işlemci i3-9100F.
Laptop modeli Acer nitro 5 an515-55
Diğer oyunlarda bir sıkıntı yok
Thorttlestop kullanabilirsiniz ama bu kadar düşük FPS anormal.

Nihai güç moduna aldınız mı?

Bilgisayarı şarjda mı oynuyorsunuz?
Güç tasarrufu modunda oynuyorum performans moduna alınca fps artışı oluyor ama işlemci 90-95 derecelerde geziyor.

Şarjda oynuyorum.
Araba ile hızlı giderken SSD ‘den hızlı olabilirsiniz ve bu yüzden drop yiyor olabilirsiniz. SSD ‘niz nedir acaba? Kronik sorunlu bir model olabilir.
Acer'in sitesinde Nvme wbc pc sn530 sdb 512gb yazıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı