Herhangi bir model olabilir ama Dark Raider iyidir bütçeniz 700 TL ikisi ile birlikte mi 700 TL ?Sıvı soğutma kullanmayacağım onun yerine aldığım kasaya ek fanlar takmayı düşünüyorum.
Hocam Dark hangisi?
Adata XPG PYLON550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasa ARGB fanlı.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kasa RGB fanlı.
Herhangi bir model olabilir ama Dark Raider iyidir bütçeniz 700 TL ikisi ile birlikte mi 700 TL?
Bu kasaları daha önce öneren de olmuştu, öyle RGB hastası biri değilim ama bunlardan birisini alabilirim, şu an avantajlı fiyattalar. PSU olarak Adata güvenilir bir marka mıdır?
PSU daha önemli olduğu için ona 700TL ayırmamın daha mantıklı olacağını düşündüm, kasa için maksimum 550-600TL ideal olacaktır diye düşünüyorum.
XPG Pylon modeli gayet iyi.PSU olarak Adata güvenilir bir marka mıdır?
Bu kasaları daha önce öneren de olmuştu, öyle RGB hastası biri değilim ama bunlardan birisini alabilirim, şu an avantajlı fiyattalar. PSU olarak Adata güvenilir bir marka mıdır?
PSU daha önemli olduğu için ona 700TL ayırmamın daha mantıklı olacağını düşündüm, kasa için maksimum 550-600TL ideal olacaktır diye düşünüyorum.