10400F vs 3600

Bu tarz workstation işler için daha fazlasını da düşünebilirsin.Mesela alabilirsen 3700X,hatta 5700X,GPU da 2060Sten aşağısını almazdım şahsen.

O zaman yerinde olsam 3700X veya 5700X alırdım.Workstation işler için kesinlikle CPU önemli.
Bütçe 2000'miş hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada 10400F kullanıyorum 3060 ile çok memnunum. Ama sadece oyun benimki.

O zaman yerinde olsam 3700X veya 5700X alırdım.Workstation işler için kesinlikle CPU önemli.
Knk ben wondershane filmora 9 kullanıyorum (montaj için) ben bunu eski laptopum 4 GB ramlik 90 TL'lik işlemcide de güzel yapıyordum herhalde 10400f de buna yeter bide obs ile kayıt alcam.
Bütçe 2000'miş hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende 10400f alıyım o zaman zaten render ile isim yok bide 10400f ile yayın yapanlar, video çekenler, montaj yapanlar var. Yani ben karar verdim 10400f hem ucuz hem daha iyi oyun performansı veriyor
Bütçe 2000'miş hocam.

Bende 10400f alıyım o zaman zaten render ile isim yok bide 10400f ile yayın yapanlar, video çekenler, montaj yapanlar var. Yani ben karar verdim 10400f hem ucuz hem daha iyi oyun performansı veriyor
Yanlışlıkla 2 tane atmışım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı