1050 Ti 1 yılda termal macun değiştirilmeli mi?

revo61

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2018
Mesajlar
639
Çözümler
5
1 yıl önce sıfır almıştım ve oyunlarda 75 dereceye kadar çıkıyor. Sizce termal macun değiştirmeli miyim? ASUS Cerberus model kart ve vidanın üzerinde mühür var.
 
Kasanızın hava akışının iyi olduğuna ve ekran kartının fanlarının düzgün çalıştığından emin olduktan sonra hâlâ devam ediyorsa garantiye göndermenizi tavsiye ederim.
 
Ekran kartlarının, kısa süre içerisinde termal macun değişimini önermem. 2. elde de fiyatı biraz düşer. 1 yıl, oldukça az bir süreç. Mühür sökülür ise, ekran kartı garanti dışı kalacağından termal macun değiştirmenizin pek anlamı yok. Anakartınız destekliyor ise ekran kartının fan ayarını yapmanızı öneririm.
 
Ekran kartımın 3. senesinde termal macununu değiştirdim. İlk seneden böyle bir şeye gerek yok bence. Kasanın hava sirkülasyonu yeterli değil galiba ?
 
Aslında kasa o kadar kötü bir kasa değil. Ama fanlar biraz geri kalabilir. Ekran kartınızın bellek frekansları ne durumda peki ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı