1050 Ti ekran kartı için 3500 TL Sistem Tavsiyesi

404NotFound

Hectopat
3 gün önce ASUS ROG STRIX 1050 Ti OC Edition ekran kartı aldım yanında 500W'luk güç kaynağı aldım. İşlemcim eski olduğu için ekran kartını değiştirdiğim için malûm işlemci anakart ve RAM'i de değiştireceğim. Rica etsem bana ASUS anakart (geliştirmeye açık olsun RAM slotu vb. ) AMD işlemci ve RAM tavsiye eder misiniz? Bu arada bütçem en fazla 3500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart işinizi görüyor mu kaça aldınız bilemiyorum ama keşke konu açsaydınız bütçe ve amaç doğrultusunda yardımcı olurduk kart için de.
Ekleme: Anakart neden ASUS ve illa mı? Ayrıca sorun yaşayan var yaşamayan var ben yine de önereyim bakın: En kaliteli B450 anakart (direk Ryzen 3 destekler)
MSI B450 TOMAHAWK MAX

Son düzenleme:

Hepsiburada'da şu anda KDV indirimi var oraya bir göz at istersen.

Eğer bütçeni hiç aşamayacaksan bu belleklerde işini görür.

GTX 1050 Ti çok kötü bir seçim olmuş. Sadece anakart için 1200-1500 TL'lik modelleri önerenlerin sakin olmasını öneririm. Eğer GTX 1050 Ti değişmeyecekse B450 ve Ryzen 2600 bu sistem için yeter de artar bile. Alıcı arkadaş 3500 TL'nin son zerresine kadar kullanmak zorunda değil.

Rica etsem o fiyata RX590 lı bir sistem çıkartır mısınız?
Tabi ki de hemen geliyorum.
Rica etsem o fiyata RX590 lı bir sistem çıkartır mısınız?
Buyurun

100 Liranın lafını yapacaksınız tek tek de toplarım sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…