1050 Ti ekran kartı için 3500 TL Sistem Tavsiyesi

Yanlış anlamayın. Sisteme ihtiyacım olduğu için istedim. Açtığım konularda bir sistem toplamıştım. Rica etsem bakıp, yorumlar mısınız?

Yanlış anlamayın. Sisteme ihtiyacım olduğu için istedim. Açtığım konularda bir sistem toplamıştım. Rica etsem bakıp, yorumlar mısınız?
Ben toplayamazsın der gibi dedin sandım. Bu sistemi ben SSD 480 GB yapıp, içine harddisk ekleyip, siparişini verdim. Büyük ihtimal cumartesi günü elimde olacak ama genel olarak sistem çok güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni üye oldum çok araştıramadım konu açmayı falan. Psu+Gpu 1869 TL ye aldım. Şu anki işlemcim İntel Xeon E5430
Anakartım: Gigabyte GA-G41M Combo
Ram im de: 2*4 toplam 8 gb ram.
Yani baya eski bir sistem. Yazın çalışıcam elimdeki tüm para ile de kasayı tekrardan diziden.
1050 ti için o kadar para harcamaya değmez.Ryzen 3 1200 bile besler o kartı.
Rx570 taktık görüntü geldi fakat mouse u falan hareket ettiremedik. O yüzden 1050ti aldım
dediğiniz fiyata RX590 sistem toplanıyor.
Öyle ama şu anki işlemcim rx570 i bile çalıştırmadı.
1050 ti için o kadar para harcamaya değmez.Ryzen 3 1200 bile besler o kartı.
İşlemciyi yüksek almak istememin sebebi ekran kartını değiştirirken kafama takılmaması için yüksek almak istiyorum
Kasayı sevdim. Teşekkür ederim fakat ailem internetten almama izin vermiyor. O yüzden ne alacaksam Vatan Bilgisayar' dan almak zorundayım. İşlemciyi ben ryzen 5 2600 düşündüm. Anakartı Asus Tuf B450 Plus Gaming düşündüm. Sizce nasıl
Rx570 i çalıştırmadı işlemcim o yüzden 1050ti aldım. Oynadığım oyun zaten Ets2. İşlemciyi anakartı yüksek almak istiyorum. Sebebi ise ekran kartını değiştirirken kafam rahat olsun.
Ailem internetten almama izin vermiyor. Sadece Vatan Bilgisayar ' dan alabiliyorum. O yüzden internetten bakamıyorum bile. İşlemci çok güzel ram çok güzel ama beni biraz aşıyor. Kasayı da değiştireceğim çünkü.
Anakartı Asus istememin sebebi ekran kartım Asus Rog Strix, klavyem de Asus Rog Strix Flare. İkisinde de Aura Sync var. RGB ışıklarını uyum içinde görmek istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…