1050 Ti oyunlarda aşırı düşük performans

Hans42

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce masaüstü bilgisayar aldım ve oyunlardaki performansı aşırı düşük, 10 yıllık oyunlarda bile en düşük ayarlarda 40 FPS civarı alıyorum. Üstelik nedense özellikler kısmında RAM böümüne ekran kartı RAM'i de dahil olmuş. CPU ve GPU'da ısınma sorunu yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran Kartım: NVIDIA (Zotac) 1050 Ti
İşlemcim: AMD FX8320 3.50
Anakartım: M5A88L-M
RAM: 8 GB
Windows 10 Pro orijinal
Ekran kartı sürücüsü güncel.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Driverlarınız güncel mi ? Sadece ekran kartı değil Bios vs .

İşlemci maalesef çok kötü 1050 ti ise giriş seviyesi bile değil artık. Ekran kartı sürücüsü güncel mi

İşlemci ve ekran kartı lol cs go gibi az güç isteyen oyunlar için gayet yeterli. Yerinde olsam bilgisayarı benchmark yapardım bunun için siteler mevcut. Tüm parçalara belirli skorlar veriyor hangi parçada sıkıntı olduğunu rahat anlarsın. Arka planda işlemciyi çok kullanan bir uygulama olabilir aynı şekilde furmark da yapmanı tavsiye ederim ekran kartının durumu için.

İşlemci darboğaz da gibi duruyor, 1050ti low da çoğu oyunu oynatması lazım ,bunu after burner ile anlık takip etmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…