1050 Ti oyunların anlık takılması

Betay

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba benim sorunum biraz farklı hemen izah edeyim: War Thunder olsun Batman Arkham Knight olsun Call of Duty Infinite Warfare olsun diğer oyunlarda olsun mili saniyelik bir donma oluyor ve bu FPS'ye yansımıyor.

100 FPS'de oyunuyorum takılıyor (ama mili saniyelik) sonra FPS' kaldığı yerden devam. Çok sinir bozucu bir durum. Driverler tam BIOS'a kadar güncelledim geçmiyor 3 kez format attım.
Sistemim 1 aylık.
1200W 80 Plus PSU
MSI Z270 SLI PLUS
1050 Ti ekran kartı
8 GB GSkill 3000 MHz RAM
Intel i7 3.60 GHz 7700 işlemci
SSD'de veya HDD olay aynı
Windows 7 64 bit
MSI Afterburner'ı indirdim. CPU kullanımı %20'lerde 30'larda. Sıcaklık 60'ı geçmiyor. GPU Kullanımı %89 %99'larda. RAM kullanımı 5 GB civarı. Donanımasal bir problem olabilir mi?

Sıkıntı neden olabilir? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Dipnot: Oyun içi video kaydedip videoyu izlediğimde bu problem gözükmüyor oyun yağ gibi akıyor acaba monitör mü sıkıntılı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörden dolayı veya oyun ile monitörün tazeleme hızı uyuşmadığında olabilir. Takılma değil de kare atlanıyor gibi. Farklı monitörde deneyin. Monitörünüzün ayarlarını sıfırlayın. Ekran kartının denetim masasındaki ayarları kurcaladıysanız onları da sıfırlayın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı