1050 Ti RDR 2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Kaygusuz Bey

Decapat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16
Ekran kartı
1050 Ti
Selam. RDR2'yi indirimde aldım iki gün önce :D. Zaten ekran kartım 1050 Ti, RAM de 16 GB. NVIDIA denetim masasında ayarları yaptım. Sistem ayarlarından grafik ayarlarını da çaktım. Oyun içinde de ayarları düşürdüm. Tam ekran da oynamıyorum. Yine de kasıyor aga. Varsa bir çözüm yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Epicsemih

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2019
Mesajlar
219
Bu 40 fps kötüleyen arkadaşların sistemleri yüksek olduğu için böyle konuşuyorlar hayatlarındaki ilk bilgisayarı direkt RTX olduğu için, Eski AMD kullanıcılarına sor sen bu soruyu kardeşim ve konsol oyuncularına, çünkü Konsolda 30 FPS açılıyordu PS 5 çıkana kadar. Sana tavsiyem Driverdan 30 a sabitle fps , görüntü kalitesinden sadece Texture Quality yüksek olsun, FSR 2.0 aktif et al eline gamepad bak keyfine.
 

Coolkaan123

Kilopat
Katılım
7 Ağustos 2015
Mesajlar
1.380
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İmkansız ben 1650 de alamıyorum 20-30 Max.
1650 ti ile, xbox ayarlarını kullanıyorum, texture ultra, gerisi high-medium-low karışık. Kasaba ve kamp'da 35'e kadar düşüyor, geri kalan yerlerde 55-60 arası. Fsr açık ama perfonmansı veriyor mu vermiyor mu tam anlayamadım daha. Yinede akıci bir şekilde oynayabiliyorum şuanda.
 

emirhans11

Picopat
Katılım
23 Eylül 2022
Mesajlar
950
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1650 Ti ile, Xbox ayarlarını kullanıyorum, texture Ultra, gerisi high-medium-Low karışık. Kasaba ve Kamp'da 35'e kadar düşüyor, geri kalan yerlerde 55-60 arası. FSR açık ama performansı veriyor mu vermiyor mu tam anlayamadım daha. Yine de akıci bir şekilde oynayabiliyorum şu anda.

Ya ben aslıında sistemimi CS için dizdim bana yetiyor fakat arada yüksek oyunları kasamadan oynamak içinde aldım ama oynatmıyor RDR 2'yi bende sinir oldum 6600XT ve i5-10400F sisteme geçeceğim.
 

Forgiven

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2020
Mesajlar
6.160
Makaleler
3
Çözümler
10
Yalan mı söylüyorum hocam silmeden önce 1 FPS'e düştü sebepsizce bir anda sırf yüksek ayarlarda oynayamıyorum diye sistemi yükselteceğim.
Yalan söylüyorsun demedim zaten. Normal şartlar altında 1650'nin o kadar düşük FPS vermesi normal değil, senin sisteminde bir sorun var diyorum. Çünkü ben de oynuyorum 1650 ile 40-60 civarı veriyor orta-yüksek karışık ayarlarda. YT'dan açıp FPS test videolarına da bakabilirsin istersen.
 

Yeni konular

Yukarı