1050 Ti Ryzen 5 5600X sisteme 360 Hz monitör almak

Mervan güneş

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende 1050 Ti ekran kartı ve Ryzen 5 5600X işlemci var. 360 Hz monitör almayı düşünüyorum. Sadece FPS oyunları oynuyorum ve 350 ile 450 FPS arasında alıyorum. Ama bazı kişiler 1050 Ti ekran kartı en fazla 240 Hz destekler diyor. Bazıları da 360'ı destekler sorun olmaz diyor. Bu konuya hakim arkadaşlarım yardımcı olabilir mi?

En kartı şu hz'i destekler lafı komik, öyle bir durum yok. Örneğin Valorant'ta ayarları en dibe indirirsen 350-400+ kareyi çizebilecektir 1050 Ti, burada da 360Hz ile pekala kullanabilirsin demek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kartının gücünün hiçbir koşulda yetmediği oyunlarda yalnızca 360+ kareyi göremezsin o zaman da kart yükseltilir.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende 1050 Ti ekran kartı ve Ryzen 5 5600X işlemci var. 360 Hz monitör almayı düşünüyorum. Sadece FPS oyunları oynuyorum ve 350 ile 450 FPS arasında alıyorum. Ama bazı kişiler 1050 Ti ekran kartı en fazla 240 Hz destekler diyor. Bazıları da 360'ı destekler sorun olmaz diyor. Bu konuya hakim arkadaşlarım yardımcı olabilir.

Valorant da 350 400 alamazsın eğer Valorant oynuyorsan ekran kartın 240Hz destekler diye biliyorum 360 desteklese 360 üstü bir FPS alman lazım.

Valorant da 350 400 alamazsın eğer Valorant oynuyorsan ekran kartın 240Hz destekler diye biliyorum 360 desteklese 360 üstü bir FPS alman lazım.

Donanımını doğru kullanırsan alırsın, bu video dün yüklenmiş ve normal duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum fps konusunda sıkıntım yok. Ben oyunu düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynadığım için yüksek fps alıyorum. Yani drop yemem. Asıl mesele bazı insanlar 1050ti ekran kartı en fazla 240hz ye kadar destekliyor diyor. Ben sadece destekleyip desteklemeyeceğini öğrenmek için yazmıştım

En kartı şu hz'i destekler lafı komik, öyle bir durum yok. Örneğin Valorant'ta ayarları en dibe indirirsen 350-400+ kareyi çizebilecektir 1050 Ti, burada da 360Hz ile pekala kullanabilirsin demek.

Kartının gücünün hiçbir koşulda yetmediği oyunlarda yalnızca 360+ kareyi göremezsin o zaman da kart yükseltilir.

Attığınız videoda adamın kullandığı monitör 360 hz değil 75 hz kullanıyormuş. Ben 1050ti 360 hz destekliyor mu onu öğrenmek için yazmıştım. Bazıları 1050ti en fazla 240hz destekliyor diyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı