1050 Ti sinyal var ancak siyah ekran veriyor

byilmaz3939

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2018
Mesajlar
17
Çözümler
1
Oncelikle yaklaşık 3 4 yıldır sistemimi bu şekilde sorunsuz kullanmaktayım. 1. ekran ekran kartıma (1050 Ti) HDMI ile bağlı ikinci ekranım eski olup VGA donusturucusuyle DVI girişine bağlı. 2. ekranı aç kapa herhangi sinyal kablosunu tak cıkar yaptığımda görüntü gelmekte 7 8 saniye sonra siyah ekrana geçiyor (sinyal var). Görüntüyü yenile dediğim zaman 1. ekranım 2. ekranımın cozunurluk ayarına geçip 2.ekranımda yine görüntü alamamaktayım. Şu anda farklı cihazda deneme sansı bulamadım sorunun neden kaynaklandıgı hakkında fikir verebilecek arkadaşlara teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Mustafa Eroğlu

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2015
Mesajlar
164
Oncelikle yaklaşık 3 4 yıldır sistemimi bu şekilde sorunsuz kullanmaktayım. 1. ekran ekran kartıma (1050 Ti) HDMI ile bağlı ikinci ekranım eski olup VGA donusturucusuyle DVI girişine bağlı. 2. ekranı aç kapa herhangi sinyal kablosunu tak cıkar yaptığımda görüntü gelmekte 7 8 saniye sonra siyah ekrana geçiyor (sinyal var). Görüntüyü yenile dediğim zaman 1. ekranım 2. ekranımın cozunurluk ayarına geçip 2.ekranımda yine görüntü alamamaktayım. Şu anda farklı cihazda deneme sansı bulamadım sorunun neden kaynaklandıgı hakkında fikir verebilecek arkadaşlara teşekkürler.
Eğer 1. ekran sorunsuz çalışıyorsa 2. ekranı bağladığın dönüştürücü arızalanmış olabilir. Emin değilim ama sanki böyle gibi görünüyor.

Aynı ekran kartı bende de var. Ben de dönüştürücüyle bağlıyorum ekranlardan birini. Bendeki eski dönüştürücü sürekli düşük çözünürlüğe geçiyordu. 2 sene önce kaliteli bir dönüştürücü aldım ve kullanırken hala sorun yaşamadım.
 

Yeni konular

Yukarı