1050 Ti sistem oyunları açtıktan sonra donuyor

Musab Gündoğdu

Centipat
Daha fazla  
İlk öncelikle bilisayarı başlatıyorum. Başlattıktan sonra sorunsuz çalışıyor. Ancak miniciraft vs. oyunları açıyor ama, bilgisayar 5 dakika sonra donuyor ve öyle kalıyor hareket bile etmiyor. Bunlar bütün oyunlarda oluyor. Bazen sitelerde bile oluyor. Yardıma ihtiyacım var, 1 haftadır bununla uğraşıyorum. Ayrıyeten oyunlarda ki FPS ise 200-300 dür.

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
Intel(R) Core(tm) i7-3770 CPU @ 3.40GHz 3.40 GHz.
8,00 GB RAM.
240 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda ve boşta cpu ve gpu ısısı gibi değerleride paylaşır mısın? Soru başım ağrıyor neden gibi olmuş Bir sürü sebebi olabilir verileride paylaşman gerek.

Biraz klasik olacak ama, ekran kartı driverın güncel mi? Arkada hep açık olan bir uygulama var mı? Ayrıca RAM modelini de belirtir misin?

Modeli bu 2 tane var. Ama 1 tanesi çalışıyor çözemedim

2 senelik pc

Oyunlarda ve boşta cpu ve gpu ısısı gibi değerleride paylaşır mısın? Soru başım ağrıyor neden gibi olmuş Bir sürü sebebi olabilir verileride paylaşman gerek.
ikisininde ısısı gayet normal

Dosya Ekleri

• IMG_20230402_174604.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 29
Tahmin ettiğim gibi, TurboX hazır sistem. Hocam çalışmayan RAM ile kaynaklı olabilir. PSU kalitesizse o bile olabilir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…