1050 Ti sistemde masaüstü görüntü ekrana sığmıyor

bixmeloji

Femtopat
Daha fazla  
1050 Ti ekran kartım var 22 inç monitör hiçbir türlü görüntü sığdıramadım. Monitör üzerinde ki tuşlardan da yapılmıyor monitör VGA kasaya ise VGA to HDMI dönüştürücüsü ile baglanıyorum, yardımcı olabilir misiniz? 1920x1080 60 Hz monitör.

1050 Ti ekran kartım var 22 inç monitör hiçbir türlü görüntü sığdıramadım. Monitör üzerinde ki tuşlardan da yapılmıyor monitör VGA kasaya ise VGA to HDMI dönüştürücüsü ile baglanıyorum, yardımcı olabilir misiniz? 1920x1080 60 Hz monitör.
Monitörde sorun olabilir, kablo sorunlu olabilir, dönüştürücü sorunlu olabilir. Bu üçünün de sorunsuz olduğunu teyit edebilirseniz ekran kartı ve monitör uyumsuzluğu olabilir çünkü bir arkadaşım sizinki gibi bir monitöre RX 570 le bağlanmaya çalıştı benzer bir sorun oldu 550 taktı düzeldi. Gerçekten enteresan bir sorun.

Masaüstüne geldiğinden emin olup Windows Tuşu + I yapıp ayarların açılmasını bekle. Açılınca Tab tuşunu kullanarak Sistem'e gel ve Enter'a bas. Tab tuşunu kullanarak çözünürlük kısmına gelip çözünürlüğü ayarla.

Monitörde sorun olabilir, kablo sorunlu olabilir, dönüştürücü sorunlu olabilir. Bu üçünün de sorunsuz olduğunu teyit edebilirseniz ekran kartı ve monitör uyumsuzluğu olabilir çünkü bir arkadaşım sizinki gibi bir monitöre RX 570 le bağlanmaya çalıştı benzer bir sorun oldu 550 taktı düzeldi. Gerçekten enteresan bir sorun
kablolarda veya mönitörde sıkıntı yok önceden kulladığım monitör zaten
Farklı çözünürlükler dene
çogunu denedim hiçbir türlü olmuyo
Masaüstüne geldiğinden emin olup Windows Tuşu + I yapıp ayarların açılmasını bekle. Açılınca Tab tuşunu kullanarak Sistem'e gel ve Enter'a bas. Tab tuşunu kullanarak çözünürlük kısmına gelip çözünürlüğü ayarla.
bayadır ordan uğraşıyorum zaten hem nvdia denetim masasından hem ordan

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı