1050 Ti sistemin Death Stranding oyun performansı düşük

422470

Hectopat
Sistem:
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 2050 Ti.
16 GB RAM 8+8 3000MHz.
120GB SSD.
1TB HDD.
Oyun arada drop giriyor can sıkıcı oluyor video koydum. Bu droplar normal mi? Veya grafikleri düşürmeden bir çözüm yolu var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu HDD'ye kurduysan geçmiş olsun. Bu oyunu en hızlı HDD'de de oynasan Death Stranding'in açık dünyası için okuma hızı bariz bir şekilde yavaş kalıyor. @kino da iyi bilir bu olayı. Mesela elimde iki adet ayrı WD Blue WD10EZEX & Seagate Barracuda 256MB 2TB ST2000DM008 disk olmasına rağmen ikisinde de bu oyun bana mısın demedi, takılmayı her halükarda yine yaptı fakat deneme amaçlı olarak 750 EVO SSD'de anlık takılmaların hemen hemen %99'u kayboldu diyebilirim. Eğer ki söz konusu problem SSD'de de devam ediyorsa başka ihtimaller üzerinde durulabilir.

Oyunu HDD'ye kurduysan geçmiş olsun. Bu oyunu en hızlı HDD'de de oynasan Death Stranding'in açık dünyası için okuma hızı bariz bir şekilde yavaş kalıyor. @kino da iyi bilir bu olayı. Mesela elimde iki adet ayrı WD Blue WD10EZEX & Seagate Barracuda 256MB 2TB ST2000DM008 disk olmasına rağmen ikisinde de bu oyun bana mısın demedi, takılmayı her halükarda yine yaptı fakat deneme amaçlı olarak 750 EVO SSD'de anlık takılmaların hemen hemen %99'u kayboldu diyebilirim. Eğer ki söz konusu problem SSD'de de devam ediyorsa başka ihtimaller üzerinde durulabilir.

HDD'ye kurulu. SSD de yer yok maalesef.

HDD'ye kurulu. SSD de yer yok maalesef.
No Denuvo sürümü çıkarsa ancak o zaman belki HDD'de oynanabilir hale gelir, çünkü zamanında Star Wars Jedi Fallen Order'da da tıpatıp aynı olay vardı, Denuvoless (DRM korumasının kaldırıldığı) versiyonu gelince artık rahat oynanabilir duruma geldi onun dışında SSD/m2 SSD'ye yüklemekten başka bir seçenek yok gibi, varsa başka bir fikri veya çözümü ben de dinlemek isterim.

No Denuvo sürümü çıkarsa ancak o zaman belki HDD'de oynanabilir hale gelir, çünkü zamanında Star Wars Jedi: Fallen Order'da da tıpatıp aynı olay vardı, Denuvoless (DRM korumasının kaldırıldığı) versiyonu gelince artık rahat oynanabilir duruma geldi onun dışında SSD/m2 SSD'ye yüklemekten başka bir seçenek yok gibi, varsa başka bir fikri veya çözümü ben de dinlemek isterim.

Konuyu açtıktan sonra FPS düşüşleri artmaya başladı 50-60FPS de oynuyorsam 20 FPS'ye kadar düştüğünü gördüm. Sanırım sistem yetmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı