1050 Ti i5-6500'e sahibim en düşük ayarlarda 50-60 FPS arası alıyorum neden böyle 2400 MB RAM kullanıyor oyun.
Eki Görüntüle 1040560
Hayır normal değil, Online' de darboğaz problemi çok yaşanıyor. Sunucudaki kişi sayısı fazlaysa daha çok FPS düşer. Story Mode girip deneyebilirsiniz.Bence normal değerler.
Yükseğe alınca 30fps oynuyorum keyfime düşükte değil.Ekran kartın oyunu yüksek ayarlarda açmaya müsait. Neden düşükte oynuyorsun?
Öyle diyorsunda özel oda kuruyorum sadece arkadaşım ve ben var hikayede 70-80 alıyoken online 50-60 sadece arkadaşım ve ben varız.Online'da FPS düşüşü doğası gereği oldukça normal, darboğaz kaynaklı bir durum değil bu, performans ise daha çok oyuncu sayısı yoğunluğuna göre değişebiliyor. i7-7700 işlemciyle hikaye modunda elde ettiğim 100-120 FPS gibi değerler online'da yeri geliyor 50-60'lara kadar düşebiliyor. Tabii bu sırada işlemci kullanımında anormal bir artış da gözlemlemiyorum, tamamen optimizasyon sıkıntısı, başka bir şey değil.
Deneyeceğim.Bu ayarları deneyin.
MSAA açmasanız da olur.
Hangi grafik ayarlarıyla oynuyorsun? Eğer MSAA'yı açtıysan bu baya performansı düşürecektir.1050Tİ i5-6500 e sahibim en düşük ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum neden böyle 2400mb ram kullanıyor oyun.
Eki Görüntüle 1040560
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.