1050 Ti'dan RTX 2060'a Geçişte Bilgisayar Kasması

gokberk64

Hectopat
Merhabalar sağlıklı günler dilerim herkese. Ben yavaş yavaş upgrade ile bir sistem topladım X570 anakart 2060 ROG STRIX ekran kartı Ryzen 5 3600 işlemci Cooler Master sıvı soğutucu ve 8 GB RAM'ım var sistemimde. Ekran kartını yeni yükselttim 2060'a ama 1050 Ti ile dağlar kadar fark oynamadı arkadaşlar başta oynadı gibi hissettim ama FPS bakınca BF'de 30 falan oynadı ve bazen donmalar yaşıyorum önceden Bannerlord'da kasmadan oynarken savaşta takıla takıla gidiyor direk eski ekran kartını söküp yenisini kurdum ve taktım güncellemesini yükledim acaba yanlış bir şey mi yaptım? Bir de acaba RAM'ım 8 GB ondan kaynaklı bir şey olabilir mi? Teşekkür ederim tekrardan.

arkadaşlar ekran kartı %60 ve işlemci de %65 lerde çalışıyor ram de %80-85 civarında eski sürücüyü nasıl sürücem ddu ne oluyor acaba ? teşekkür ederim ramı 16 yapıcam yakında

Arkadaşlar ekran kartı %60 ve işlemci de %65'lerde çalışıyor RAM'de %80-85 civarında eski sürücüyü nasıl süreceğim DDU ne oluyor acaba? Teşekkür ederim RAM'ı 16 yapacağım yakında.

DDU ile şu anki ekran kartı surucusunu kaldırıp altta bıraktıgım linkten rtxx 2060 Driver'ini indirip kurun.
.

evet silip yükledim pek bir değişim olmadı ramı de değiştirdikten sonra tekrar yazıcam eğer ramdeyse sorun teşekkürler
bu değerler gerçekten çok can sıkıcı 8 gb ramın bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum problem nedir sizce ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1 MB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı