10500 TL fiyatına bu sistem değer mi?

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Teknobiyotik bayram özel sisteminde %10-15 bir indirim var. Parçaları özelleştirsek bile bu indirim devam ediyor. Bunu fark edip bayram özel sistemi baştan komple değiştirdim ve en ucuz 11.500'e toplanan sistemi 10.500 yaptım. Sizce mantıklı mı yaptığım? Yakın zamanda bu sistemi almayı düşünüyorum. Ekstra 1 TB HDD ve Arctic Freezer 34 alacağım.

sistem 2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Teknobiyotik bayram özel sisteminde %10-15 bir indirim var. Parçaları özelleştirsek bile bu indirim devam ediyor. Bunu fark edip bayram özel sistemi baştan komple değiştirdim ve en ucuz 11.500'e toplanan sistemi 10.500 yaptım. Sizce mantıklı mı yaptığım? Yakın zamanda bu sistemi almayı düşünüyorum. Ekstra 1 TB HDD ve Arctic Freezer 34 alacağım.

Eki Görüntüle 637811

Değer diye düşünüyorum alacaksan şu dar vakitte almalısın dolar her gün artıyor.

Bence de şu an alman iyi olabilir ama işlemciyi Ryzen 7 3700X almanı tavsiye ederim bu kadar para vermek istediğine emin misin.
Nasıl yani? 3700x'e bütçem yetmiyor ve herhangi bir şeyden kısamam. anakartı falan b450 yapmıştım ilk ama ryzen 4000 serisinde sorun yaşarım diye değiştirmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı