10500 TL'ye tablet önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Babam için bir tablet aramaktayım. Kullanım amacı sadece bazı programlar ve tarayıcı gibi işlevleri yürütmek olacak.
Bu istekler ışığında bir tablet aramaktayım.

Şahsen önceliğimiz Samsung marka bir tablet almak ancak bu bütçe aralığında uygun başka alternatifler varsa onları da değerlendirebilirim.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Huawei tabletler babana ne kadar uygun olur sence kullanabilir mi? Kullanamaz diyorsan A9+ al geç bence ya da bütçeye 300 lira daha eklerim diyorsan POCO Pad olabilir. Honor Pad 9 önermek istemedim, neredeyse 11klık tablete 6 gen 1 yakışmıyor.

Belki bir miktar daha esnetme ihtimali olabilir.

S10 Lite için yorumunuz nedir?
S10 Lite

@Atakan K hocam, yardımınıza ihtiyacım var :)

Hocam Honor Pad X9A, Tab A9+ gibi modelleri halihazırda değerlendiriyoruz.
S10 Lite olma ihtimali de var ancak 9000 TL aşağısında çözmeye çalışıyoruz diyeyim.

Yorumunuzu almak isterim.

Son düzenleme:
Kalem de olsun diyorsanız S10 Lite iyi bir seçenek kullanım amacı için ancak 6 GB RAM yeterli olur mu bilmiyorum. X9A mı A9+ mı derseniz A9+ derim.

Kalem de olsun diyorsanız S10 Lite iyi bir seçenek kullanım amacı için ancak 6 GB RAM yeterli olur mu bilmiyorum. X9A mı A9+ mı derseniz A9+ derim.
Merhaba hocam. Şahsen X9A'da karar kıldık şimdilik ama halen daha araştırıyoruz. Birkaç gün içinde almamız gerekiyor.
@XPlasma sizin öneriniz var mıdır hocam? İndirim konularınız varsa incelemek isterim.

Honor X9A satın aldık. 8/256 versiyonunun yanında orijinal kalemle birlikte bize 8 bin liraya mal oldu.

Yanıt veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı