Çözüldü 1060 sistemi temizledikten sonra ekrana görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emço

Megapat
Daha fazla  
Bugün bilgisayarımın içini biraz temizledim. Herhangi bir parçayı sökmedim sadece üstünden toz aldım. Tekrar taktığımda 3-4 kez restart atıldı kendiliğinden. Sonrasında açtığımdaysa ekrana görüntü asla gelmedi. Hem HDMI hem DisplayPort ile denedim. İkisini aynı anda denedim, yine olmuyor. Ekran kartını söküp tekrar taktım, yine sonuç yok. Ekran kartım GTX 1060 anakart Prime B350M-A

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ekran kartının fan ve görüntü pinlerinden veya RAM'lerden kaynaklı olabilir. Geçen gün temizlik yaptım bende kabloları düzgün yerleştirdim ama açılmadı sonrasında hepsini tak çıkart yapınca düzeldi garip şekilde. RAM'leri de silgiyle temizlerseniz güzel olacaktır.
Teşekkürler hocam, ilginçtir ki bunların hiçbirine gerek kalmadan restart tuşuyla kapatıp açtıktan sonra kendiliğinden düzeldi.
Hocam belki silerken kabloları falan gevşetmiş olabilirsiniz her şeyi kontrol ettiğinize emin misiniz?

Böyle bir şey yaşamıştım bende tekrar baştan kontrol edince arkadaki kablo girişlerinde bir şeyleri gevşettiğimi fark etmiştim böyle çözülmüştü benim sorunum.

Hocam belki silerken kabloları falan gevşetmiş olabilirsiniz her şeyi kontrol ettiğinize emin misiniz?

Böyle bir şey yaşamıştım bende tekrar baştan kontrol edince arkadaki kablo girişlerinde bir şeyleri gevşettiğimi fark etmiştim böyle çözülmüştü benim sorunum.
Hocam kablo gevşekliğinden mi bilmiyorum ama az önce restart tuşuna bastığımda görüntü geldi 5-10 saniye sonra mavi ekran verdi. “IRQL not equal” tarzı bir hatayla. Sonrasında tekrar açtığımda “System service exception” tarzı bir hata verdi tekrar kapandı, şu an hiç görüntü gelmiyor tekrardan.

Hocam kablo gevşekliğinden mi bilmiyorum ama az önce restart tuşuna bastığımda görüntü geldi 5-10 saniye sonra mavi ekran verdi. “ırql not equal” tarzı bir hatayla. Sonrasında tekrar açtığımda “system service exception” tarzı bir hata verdi tekrar kapandı, şu an hiç görüntü gelmiyor tekrardan.

Hocam ekran kartının fan ve görüntü pinlerinden veya RAM'lerden kaynaklı olabilir. Geçen gün temizlik yaptım bende kabloları düzgün yerleştirdim ama açılmadı sonrasında hepsini tak çıkart yapınca düzeldi garip şekilde. RAM'leri de silgiyle temizlerseniz güzel olacaktır.

Teşekkürler hocam, ilginçtir ki bunların hiçbirine gerek kalmadan restart tuşuyla kapatıp açtıktan sonra kendiliğinden düzeldi.

Çözüm
Geri
Yukarı