G garides35 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 68 1 Mayıs 2021 #1 Kolay gelsin, şöyle bir kasa var elimde ve sıvı soğutucu almak istiyorum. 800-1000TL arası önerileriniz var mıdır? Assassin's Creed Valhalla da işlemcim 70-71 derece oluyor diğer oyunlarda da aynı stress testinde 69-70 derece oluyor. Bu değerler normal mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Kolay gelsin, şöyle bir kasa var elimde ve sıvı soğutucu almak istiyorum. 800-1000TL arası önerileriniz var mıdır? Assassin's Creed Valhalla da işlemcim 70-71 derece oluyor diğer oyunlarda da aynı stress testinde 69-70 derece oluyor. Bu değerler normal mi sizce?
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 1 Mayıs 2021 #2 70-71 dereceler gayet iyi, endişelenmeniz gereken bir şey yok.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 1 Mayıs 2021 #3 O işlemciye göre bence çok güzel değerler. Paranızı saklayın almayın derim, ama hala almakta ısrarlıysanız; bize yazın, biz önerelim.
O işlemciye göre bence çok güzel değerler. Paranızı saklayın almayın derim, ama hala almakta ısrarlıysanız; bize yazın, biz önerelim.
D dominic toretto0 Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Diğer arkadaşlarında dediği gibi değerler normal ama illa almak isterseniz bu ürünü önerebilirim. GamePower Skadi 360 ARGB Cpu Sıvı Soğutma 360mm - incehesap.com
Diğer arkadaşlarında dediği gibi değerler normal ama illa almak isterseniz bu ürünü önerebilirim. GamePower Skadi 360 ARGB Cpu Sıvı Soğutma 360mm - incehesap.com
G garides35 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 68 1 Mayıs 2021 #5 İbrahim Çağatay dedi: 70-71 dereceler gayet iyi, endişelenmeniz gereken bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler emircanunlts dedi: O işlemciye göre bence çok güzel değerler. Paranızı saklayın almayın derim, ama hala almakta ısrarlıysanız; bize yazın, biz önerelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler İzmir'de yaşıyorum odam fazla hava almıyor o yüzden havalar iyice ısınınca almak istiyorum 240mm sıvı soğutucuya ihtiyacım olabilir. dominic toretto0 dedi: Diğer arkadaşlarında dediği gibi değerler normal ama illa almak isterseniz bu ürünü önerebilirim. GamePower Skadi 360 ARGB Cpu Sıvı Soğutma 360mm - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu ürünün 240mm olanı var mı?
İbrahim Çağatay dedi: 70-71 dereceler gayet iyi, endişelenmeniz gereken bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler emircanunlts dedi: O işlemciye göre bence çok güzel değerler. Paranızı saklayın almayın derim, ama hala almakta ısrarlıysanız; bize yazın, biz önerelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler İzmir'de yaşıyorum odam fazla hava almıyor o yüzden havalar iyice ısınınca almak istiyorum 240mm sıvı soğutucuya ihtiyacım olabilir. dominic toretto0 dedi: Diğer arkadaşlarında dediği gibi değerler normal ama illa almak isterseniz bu ürünü önerebilirim. GamePower Skadi 360 ARGB Cpu Sıvı Soğutma 360mm - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bu ürünün 240mm olanı var mı?