1066 MHz anakarta 1333 MHz RAM takma

M00D

Picopat
Yer
TEİ TESİSLERİ
Merhaba, şu anki RAM'lerim 553 (1066) MHz. Bazı arkadaşlar sağ olsun AIDA64'de öğrenmek için açtığım konuya alakasız mesajlar atıyorlar. Ben 1333 MHz RAM alsam o 1066'da çalışır mı? Yoksa çalışmaz mı?
Bir de sadece bilen arkadaşlar aşağıdaki ekran resminden takabileceğim frekansı söyleyebilir mi?

Dosya Ekleri

• MIU.png
    MIU.png
    34,3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu anki RAM'lerim 553 (1066) MHz. Bazı arkadaşlar sağ olsun AIDA64'de öğrenmek için açtığım konuya alakasız mesajlar atıyorlar. Ben 1333 MHz RAM alsam o 1066'da çalışır mı? Yoksa çalışmaz mı?
Bir de sadece bilen arkadaşlar aşağıdaki ekran resminden takabileceğim frekansı söyleyebilir mi?

Çalışır alt frekansa inmek sorun olmuyor üst frekansa çıkmak ise bazen mümkün bazen pek değil (seçilen RAM marka modeline ve anakartınıza bağlı)
Marka model aynı olması şart mı ben Kingston almayı düşünüyordum.

Çok yaygın bir marka bilgisayarcıların çoğu ya Kingston ya da OEM RAM satmak ister bizim ülkemizde.

Kingston iyi bir markadır tavsiye ederim.

Ancak kingstoneye gelen kadar nice efsane markalar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı