Alıcı 1070 Tİ veya RTX 2060

Olabilir. H115i pro mu yoksa platinium mu? Birde ekran kartının ve soğutucunun fotoğrafını atarsanız sevinirim. Parçaların kutuları duruyor değil mi?

Olabilir. H115i pro mu yoksa platinium mu? Birde ekran kartının ve soğutucunun fotoğrafını atarsanız sevinirim. Parçaların kutuları duruyor değil mi?
Elimdeki sıvı soğutma budur.https://www.corsair.com/us/en/Categ...Performance-Liquid-CPU-Cooler/p/CW-9060027-WW
bir fanına elimin çarpması sonucu kırdım. yerine aynı derecede bi fan koydum hiçbi farkı yok.
Ekran kartının kutusu ve Hepsiburadadan e faturası var. Sıvı soğutmanın kutusu memlekette ancak faturası ve hdd'nin faturası yok çünkü nanokatalog böyle yolluyor güvenilir değiller. Ancak herhangi bir sıkıntısı yok istemezseniz sadece ekran kartını satabilirim sadece. Ama dediğim gibi bir sıkıntıya asla rastlamazsınız ben öğrenciyim zaten dolandırıcılıkla işim olmaz. Ekran kartını kutusu bu değil tabiki parça parça satarken kolaylık olsun diye buraya koydum.

Valla ben kendim şahsen sıfır MSI Gaming Z 2060 aldım. Vatan indirimi vardı. 2625 liraya almıştım. Şimdi uçmuş. Metro Exodus 5.8 GB VRAM kullandı. Diğer oyunlar max 5.2 civarıydı. Kart çok güçlü. Hangisi o an uyguna geliyorsa onu tercih edin. Bu arada i5 8400 yerine kardeşime i5 9400f kullandık. Gözle görülür performans artışı var. Yani paraları aynı zannedersem, o yüzden 8400 yerine 9400f tercih edin bence.

Bu yüzden bu 3 parçayı bu fiyata alamazsınız bence benden alabilirsiniz

Tamamdır tavsiyeni dikkate alıcağım.
Hocam sadece ekran kartı en son kaça olur? Biliyorum çok ölü bir fiyat ancak 2100'e bırakır mısınız?

Tamamdır tavsiyeni dikkate alıcağım.

Hocam sadece ekran kartı en son kaça olur? Biliyorum çok ölü bir fiyat ancak 2100'e bırakır mısınız?
Malesef 2100 çok düşük, eğer isterseniz hdd ve ekran kartını 2500’e bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…