1070 Ti yerine ekran kartı önerisi

Vectorland

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben masaustu bilgisayarima yeni bir ekran karti almayi planliyorum. Yazdigim ozelliklere sahip bilgisayarima onerebileceginiz bir ekran karti var mi?

Ayrica ekran karti disinda, daha gunceli ile degistirmem gereken bir şey var mi?(bilgisayar konusunda cok bilgi degilim KB 🥲)
Islemci: Intel(R) Core(tm) i7-9700F CPU.
Ekran kartim: GTX 1070 Ti.
SSD: Adata SU630.
Anakart: TUF Z370-Plus Gaming II.

Merhaba, ben masaustu bilgisayarima yeni bir ekran karti almayi planliyorum. Yazdigim ozelliklere sahip bilgisayarima onerebileceginiz bir ekran karti var mi?

Ayrica ekran karti disinda, daha gunceli ile degistirmem gereken bir şey var mi?(bilgisayar konusunda cok bilgi degilim KB 🥲)
SSD: Adata su630.

Buradan dengesiz bir sistem daha önce görmemiştim neyse konuya gelelim sıfır olarak RTX 4060 alınabilir.

Buradan dengesiz bir sistem daha önce görmemiştim neyse konuya gelelim sıfır olarak RTX 4060 alınabilir.

Neden ki hocam ben bir sorun göremedim.

SSD: Adata su630.

Bütçe nedir hocam ayrıca evet ekran kartının gücüne göre işlemci de yükseltilmesi gerekir işlemci yükselince soket tipinden kaynaklı anakartta değişirsiniz.

Hocam bence daha fazla para piriktirip ileride sıfırdan bir PC toplayabilirsin çünkü bütün parçaların giriş seviyesi düşük parçalar.

SSD: Adata SU630.

Bence 15 küsur ekran kartına vermek yerine bu sistemi satıp 20 küsure taş gibi sistem alabilirsiniz.

Teşekkürler cevap için, acaba değiştirmem gereken başka şeyler var mı? Açıklarsanız sevinirim

İşlemci değiştirmek istersen anakartıda değiştirmen gerekir yani masraf gereksiz artar işlemci anakart ekran kartına sıfır sistemden daha çok para harcarsınız.

Neden ki hocam ben bir sorun göremedim.

Bütçe nedir hocam ayrıca evet ekran kartının gücüne göre işlemci de yükseltilmesi gerekir işlemci yükselince soket tipinden kaynaklı anakartta değişirsiniz.
20k bütcem var, açıkçası bu konuda birazcık kafam karıştı, sizce yeni parça mı toplamay başliyim yoksa sadec parça değişimi mi?

Bence 15 küsur ekran kartına vermek yerine bu sistemi satıp 20 küsure taş gibi sistem alabilirsiniz.

İşlemci değiştirmek istersen anakartıda değiştirmen gerekir yani masraf gereksiz artar işlemci anakart ekran kartına sıfır sistemden daha çok para harcarsınız.
Sizce ne yapmalıyım?

20k bütçem var, açıkçası bu konuda birazcık kafam karıştı, sizce yeni parça mı toplamay başlayayım yoksa sadec parça değişimi mi?

20 bine bunu alıp elinizdeki sistemi satın ve rahatınıza bakın.
Sattığınız sistem yerine iyi bir monitör alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı