1070 Ti yerine ekran kartı önerisi

Hiç bilmiyorum ama monitör ve klavye almaay yetecek kadar eder diye takmin ediyorum 8 bine filan satabilirsiniz.

Evet macun hazır sürülmüş olarak geliyor.
8 binden kesinlikle daha yukarı eder sistem o kadarda kötü değil şu an bile her oyunu oynatacak seviyede tabii bazılarında grafik kısmak gerekir.Ben 11-12 felan eder diye düşünüyorum.

Mediamark gibi yerlerde satmak mümkün mü? Hayatıdma hiç kasa vs satmadım oralarda

Hayır onlar almaz, ikinci el ilan siteleri var oralara ilan koyabilirsiniz, veya PC tamircisine filan hatta yukarıda birisi ekran kartı satılıkmı diye sormuş bu şekilde bile satabilirsiniz.

8 binden kesinlikle daha yukarı eder sistem o kadar da kötü değil şu an bile her oyunu oynatacak seviyede tabii bazılarında grafik kısmak gerekir. Ben 11-12 falan eder diye düşünüyorum.

Bencede 10 bin filan eder ama 12 zor gibi, 10bine de 240Hz monitör + klavye mouse alınır.

8 binden kesinlikle daha yukarı eder sistem o kadarda kötü değil şu an bile her oyunu oynatacak seviyede tabii bazılarında grafik kısmak gerekir.Ben 11-12 felan eder diye düşünüyorum.
ya kötü olabilir sistem ama hayla güncel oyunları vs rahatlıkla oynuyom

ya kötü olabilir sistem ama hayla güncel oyunları vs rahatlıkla oynuyom
i bir sıkıntı yaşamdığım iin zaten bayadır bende

Tamamdır! Teşekkürler, bu arada gönderdiğin bilgisayarın ekran kartının markası ne?

İçinde bu ekran kartı var benim PC'dede aynısı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı