1070 Turbo sistem için işlemci önerisi

Emir0661

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, ben de 1070 Turbo var ASUS'un ilk modeli aynı zamanda işlemcim i5-7600 anakartım ise B250 sanırım çok eski bir model maximum bu işlemciyle oluyor öyle diyeyim. Şimdi size sormak istediğim bir soru var. Ben işlemcimi ve anakartımı değiştirmek istiyorum ve geleceğe yönelik bir model almak istiyorum ekran kartımı da değiştireceğim 7-8 ay sonrasında. Ryzen 9 5900X alsam yanına anakart önerir misiniz? Ayrıca bu 7-8 aylık süreçte 1070 ile kullanacağım işlemcimi bir sorun olur mu? Önerilere açığım? Anakart da MSI MAG 550M Mortar düşündüm ama emin değilim önerilerinizi bekliyorum.

Selamlar arkadaşlar, ben de 1070 Turbo var ASUS'un ilk modeli aynı zamanda işlemcim i5-7600 anakartım ise B250 sanırım çok eski bir model maximum bu işlemciyle oluyor öyle diyeyim. Şimdi size sormak istediğim bir soru var. Ben işlemcimi ve anakartımı değiştirmek istiyorum ve geleceğe yönelik bir model almak istiyorum ekran kartımı da değiştireceğim 7-8 ay sonrasında. Ryzen 9 5900X alsam yanına anakart önerir misiniz? Ayrıca bu 7-8 aylık süreçte 1070 ile kullanacağım işlemcimi bir sorun olur mu? Önerilere açığım? Anakart da MSI MAG 550M Mortar düşündüm ama emin değilim önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe?

5900X alıp böyle bir anakart almanızı önermem bütçeniz ne kadar? Ayrıca 1070 ile rahatlıkla kullanabilirsiniz bir sorun olmaz.
Gigabyte B550 Aorus Pro AC (AM4 AMD/B550/ATX/Dual M.2/SATA 6Gb/s/USB 3.2 gen 2/ıntel Dual band 802.11AC WiFi/2.5 GBE LAN/PCIe 4.0/RGB Fusion 2.0/DDR4/Oyun anakartı) GIGABYTE B550 AORUS PRO AC (AM4 AMD/B550/ATX/Dual M.2/SATA 6Gb/s/USB 3.2 Gen 2/Intel Dual Band 802.11AC WiFi/2.5 GbE LAN/PCIe 4.0/RGB Fusion 2.0/DDR4/Oyun Anakartı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu modeli kullanan arkadaşlarım var B550 içerisinde en ust olmasa da 5900X ile gayet güzel çalışır, fiyat bilgisini diğer sitelerle karşılaştırın modeli görün diye buradan attım. @Emir0661

5900X alıp böyle bir anakart almanızı önermem bütçeniz ne kadar? Ayrıca 1070 ile rahatlıkla kullanabilirsiniz bir sorun olmaz.
Gigabyte B550 Aorus Pro AC (AM4 AMD/B550/ATX/Dual M.2/SATA 6Gb/s/USB 3.2 gen 2/ıntel Dual band 802.11AC WiFi/2.5 GBE LAN/PCIe 4.0/RGB Fusion 2.0/DDR4/Oyun anakartı) GIGABYTE B550 AORUS PRO AC (AM4 AMD/B550/ATX/Dual M.2/SATA 6Gb/s/USB 3.2 Gen 2/Intel Dual Band 802.11AC WiFi/2.5 GbE LAN/PCIe 4.0/RGB Fusion 2.0/DDR4/Oyun Anakartı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu modeli kullanan arkadaşlarım var B550 içerisinde en ust olmasa da 5900X ile gayet güzel çalışır, fiyat bilgisini diğer sitelerle karşılaştırın modeli görün diye buradan attım.
araştıracağım çok teşekkür ederim başka öneriniz var mı ?

Araştıracağım çok teşekkür ederim başka öneriniz var mı?

Bu fiyatlara ASUS da bakabilirsiniz biraz daha bütçe koyabilirseniz ROG modellerinden bakabilirsiniz ya da Gigabyte'ın üst B550 modellerinden anakartda ya ASUS'ya Gigabyte benim tercihim MSI pek önermem.

Bütçe biraz düşükmüş ama bunu önerebilirim 1500 liralık bir anakartla 5900X çalıştırmanızı önermem.
Bütçeyi daha artıracağım derseniz.

Bu fiyatlara ASUS da bakabilirsiniz biraz daha bütçe koyabilirseniz ROG modellerinden bakabilirsiniz ya da Gigabyte'ın üst B550 modellerinden anakartda ya ASUS'ya Gigabyte benim tercihim MSI pek önermem.
Aslında ben de asus düşündüm bi öneriniz var mı Asustan ?
Bütçe biraz düşükmüş ama bunu önerebilirim 1500 liralık bir anakartla 5900X çalıştırmanızı önermem.
aslında 2.600 de verebilirim sizin önerileriniz bunlar mıdır sorunsuz çalışır değil mi ? Bir de F model A model olması neyi değiştiriyor bilginiz var mı acaba ?

Buradaki kartları inceledim gayet güzel öneriler vermiş zaten ASUS ROG kalitesi.

Aslında ben de ASUS düşündüm bir öneriniz var mı ASUS'tan?

Aslında 2.600 de verebilirim sizin önerileriniz bunlar mıdır sorunsuz çalışır değil mi? Bir de F model a model olması neyi değiştiriyor bilginiz var mı acaba?

A model beyaz F model siyahdır.
F modelinin Wi-Fi'li halini de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı