1080 Ti'den 3060 Ti'ye geçiş yapılmalı mı?

TiffanyTyler

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anda mevcutta kullanmakta olduğum PC üzerinde MSI 1080 Ti Armor modeli mevcut malum piyasanın sürekli yükselmesinden kaynaklı bilgisayarda ekran kartını yenilemek istiyorum. Sistemim aşağıdaki gibidir.

MSI Z490 Gaming Edge anakart.
SSD: 240GB.
İşlemci i5 10400 (elimdeki ekran kartını satarsam değiştireceğim)
32" LG 2K monitör.
32 GB 3200MHz RAM.
Thermaltake Toughpower 850Watt moduler PSU.

Bu sistemi baz alarak sizce ekran kartını yenilemem mantıklı mı?

Ekran kartınız gayet güzel, fakat teknolojiden geri kalmamak için "ben de sularda yansıma görmek istiyorum" gibi şeyler düşünüyorsanız tamamen size kalmış değiştirmek. Ama şu anki kartınız hiç bir oyunda size FPS sorunu yaratmıyordur diye tahmin ediyorum. (bkz. Ray Tracing Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey )

Bence değiştirmenize gerek yok tabi BENCE eğer paranız halihazırda ise bence kenarda dursun

YouTube'da bulduğum test videosunda oyunlarda ortalama 5 - 10 FPS artışı olmuş. Eğer vereceğim paraya değer diyorsan al. Ama güncel oyunları da henüz oynatabiliyor 1080 ti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar, şu anda mevcutta kullanmakta olduğum PC üzerinde MSI 1080 Ti Armor modeli mevcut malum piyasanın sürekli yükselmesinden kaynaklı bilgisayarda ekran kartını yenilemek istiyorum. Sistemim aşağıdaki gibidir.

MSI Z490 Gaming Edge anakart.
SSD: 240GB.
İşlemci i5 10400 (elimdeki ekran kartını satarsam değiştireceğim)
32" LG 2K monitör.
32 GB 3200MHz RAM.
Thermaltake Toughpower 850Watt moduler PSU.

Bu sistemi baz alarak sizce ekran kartını yenilemem mantıklı mı?
Bence bekle çok daha iyileri gelince değiştir kartın hala fişek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı