1080P 144Hz vs 1440P 60Hz Monitör?

Teşekkür ederim yorumunuz için birde iki model arasında kaldım biri 6ms 27-inch diğeri 5ms 24-inch hangisi sizce ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
144 Hz alsam DSR ile 4K oynama şansım var buda bir etken karar veremiyorum bir türlü.

DSR o kadar büyük bir faktör değil, 2K ekranda 4K gösterecek değil. Eğer rekabetçi ve hız gerektiren oyunlar oynuyorsan 144Hz almanı öneririm. Onun dışında rahatça takılabileceğin oyunlar oynuyorsan 2K almalısın bence, özellikle 144Hz'ye daha önce alışmadıysan.

Ben CS de oynuyorum Witcher da genelde macera ve hikaye tarzı oyunlar seviyorum sizce hangisini almalıyım, CSGO da profesyonel olarak görmüyorum kendimi.

Ben CS de oynuyorum Witcher da genelde macera ve hikaye tarzı oyunlar seviyorum sizce hangisini almalıyım, CSGO da profesyonel olarak görmüyorum kendimi.

Ben olsam gerçi şu an monitör almaya kalkmam, (monitörüm yoksa) tam ürünlerin özelliklerinin şekillendiği bir dönem çünkü. 144Hz alırsan, sadece CS de faydasını görürsün, ama 1440p tam arada bir değer pek kullanılmıyor.

Eğer gerçekten CS'de fazla zaman geçiriyorsan 144Hz almanı öneririm, diğer türlü ise 1440p ve ya bir monitörün varsa hiç alma daha sonradan 4k bir monitör almanı öneririm.

Monitörüm yok laptop kullanıyorum ve ilk masaüstü bilgisayarımı toplayacağım çok kararsızım FPS oyunlarınıda seviyorum,macera oyunlarını da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…