1080P 144Hz vs 1440P 60Hz Monitör?

recep baltaş'ın bu monitörü incelediği video buyur
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada oyun oynayanlar için problem yaratabilir diyor. İnput lag değeri biraz yüksekmiş.

144Hz'in faydasını masaüstünde fareyi oynatırken bile görürken nasıl 60Hz önerirsiniz? Arkadaşlar 2K ekran ile 1080P ekranın farkı bence yoktur. Zaten monitör en güzel görüntüyü doğal çözünürlüğünde gösterir. Sadece siz 2K kullandığınızı bilirsiniz. Bence 144Hz 1MS monitör alın. Asus VG248QE monitör 1.100 TL civarına düştü 1.300'den. Bence almalısınız.

@FireStorm
Siz olsaydınız 2k 60 hz IPS monitörü mü yoksa 1080p 144hz TN monitörü mü alırdınız?

@FireStorm
Siz olsaydınız 2k 60 hz IPS monitörü mü yoksa 1080p 144hz TN monitörü mü alırdınız?

Hocam aslına bakarsan bende senin gibiyim ama çoğu kişiye sordum ve arkadaşın dediği gibi Asus VG248QE almaya karar verdim hazirandan sonra toplayacağım sistemimi ve Gtx 1070 ile birlikte kullanıcam o monitörü, beni 7 8 yıl rahat götürür.

Net bir şekilde 144Hz 1080P alırdım tabi ekran kartım rahat bir şekilde çalışırsa

incelemede dediği gibi turnuva oyuncusu deilsen ( ileri seviye prof. oyuncu ) benim gibi günde 2 3 saat oyun oynayıp 2 3 saat film izliyorsan bu monitör sana göre diye düşünüyorum ( bu arada ben olsam 2k 60hz ıps monitör alırdım ) @morgenstern

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…