benden sana tavsiye 4k monitör 1ms 60 hz hemde sadece 1600 tl bende yeni buldum çok güzel aynısını kısmet olrsa yazın bende alıcam samsung lu28d590ds (sinerjiden almanı tavsiye ederim gayet ucuz bi site )
144Hz'in faydasını masaüstünde fareyi oynatırken bile görürken nasıl 60Hz önerirsiniz? Arkadaşlar 2K ekran ile 1080P ekranın farkı bence yoktur. Zaten monitör en güzel görüntüyü doğal çözünürlüğünde gösterir. Sadece siz 2K kullandığınızı bilirsiniz. Bence 144Hz 1MS monitör alın. Asus VG248QE monitör 1.100 TL civarına düştü 1.300'den. Bence almalısınız.
Hocam aslına bakarsan bende senin gibiyim ama çoğu kişiye sordum ve arkadaşın dediği gibi Asus VG248QE almaya karar verdim hazirandan sonra toplayacağım sistemimi ve Gtx 1070 ile birlikte kullanıcam o monitörü, beni 7 8 yıl rahat götürür.
Kendine sorman gereken soru çok basit. Ben profesyonel olarak oyun mu oynuyorum yoksa sadece zevk için mi oyun oynuyorum? Bu soruyu kendine sor karar verirsin zaten.
Kendine sorman gereken soru çok basit. Ben profesyonel olarak oyun mu oynuyorum yoksa sadece zevk için mi oyun oynuyorum? Bu soruyu kendine sor karar verirsin zaten.
incelemede dediği gibi turnuva oyuncusu deilsen ( ileri seviye prof. oyuncu ) benim gibi günde 2 3 saat oyun oynayıp 2 3 saat film izliyorsan bu monitör sana göre diye düşünüyorum ( bu arada ben olsam 2k 60hz ıps monitör alırdım ) @morgenstern