1080P 144Hz vs 1440P 60Hz Monitör?

Monitörüm yok laptop kullanıyorum ve ilk masaüstü bilgisayarımı toplayacağım çok kararsızım FPS oyunlarınıda seviyorum,macera oyunlarını da.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence ya biraz daha bütçeni genişletip güzel bir 144Hz, IPS, FreeSync/G-Sync kaliteli bir monitör al, ya da renkleri güzel bir 1080p'lik monitör al.

benden sana tavsiye 4k monitör 1ms 60 hz hemde sadece 1600 tl bende yeni buldum çok güzel aynısını kısmet olrsa yazın bende alıcam samsung lu28d590ds (sinerjiden almanı tavsiye ederim gayet ucuz bi site )

Yapım amaçları farklı. Ben kullanım amaçlarını yazayım sen kendine uygun olanı seç;

Birinci yazdığın monitör yapılırken bilgisayarı oyun amaçlı kullanacak kişiler hedef alınmış (isimlerinde genellikle "gaming" ifadesi olur). Monitöre tam karşıdan bakınca oyunda ips ile tn farkını hissedebilmen çok zor ama gecikme süresinden dolayı kafana mermiyi yersen bunu hissedersin.

İkinci yazdığın monitör ise ev kullanımında genelde instagram, facebook gezecek, dizi ve video klipleri güzel renkleriyle izleyecek; İş kullanımında ise grafikleri tasarımları yüksek kalite görüntüleyecek ama oynayacağı en baba oyunlar candy crush, farmville vs olan kullanıcılar için.

1080 ve 1070 ikisine de takılır, ikisine de uygun. Önemli olan sen hangisine uygunsun ?

Şu ekran kartları çıksın uzun uzun düşünürüm en uygununu alırım ama monitörü sadece oyun için almıyacam yani günlük işler içinde kullanıcam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı